« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 10 godina i 10 mjeseci
SAVJETI

Čudnovati načini mršavljenja

Mršaviti se može na najčudnije načine koji su utemeljeni na metabolizmu, a ne na dijetama

Kako do linije bez dijete
Kako do linije bez dijete (Arhiva)
Više o

vino

,

metabolizam

,

mršavljenje

,

lako mršavljenje

,

manji tanjuri

Dijeta je svakodnevica većine žena, a uz manji unos kalorija postoje i čudnovati, no ipak zabavni i učinkoviti načini gubljenja kilograma koji ne zahtijevaju smanjenje unosa hrane.

Recimo, velik broj žena previše jede zbog nedostataka nekih vitamina u tijelu. Ako napravite pretrage usmjerene upravo na to, možete doći do informacija koje vitamine trebate uzimati, što će vam smanjiti apetit i količine hrane koju natrpate u sebe.

Kad se i najdete preko svake mjere, trebate se lijepo uvaliti i uživati u tome te ne dozvoliti sebi da vas obuzme krivica jer ste "griješili". U suprotnom ćete biti pod stresom zbog osjećaja krivice, što će vas samo natjerati da ponovno poharate hladnjak. 

Vjerovali ili ne, spavanje u rashlađenoj prostoriji također ima utjecaja na liniju, jer ćete na taj način natjerati tijelo da troši kalorije i tijekom sna kako bi se zagrijalo. Stoga, radijatore u spavaćoj sobi podesite na minimum i neka vaše tijelo radi na svojoj liniji dok spavate.

Dokazano je da manji tanjuri tjeraju ljude da manje jedu, što se može korisno upotrijebiti umjesto dijete. Jednostavno ćete jesti manje porcije, nećete stavljati dva ili tri puta jer ćete biti svjesni da jedete previše i kile će odlaziti same.

Za kraj, hedonistički savjet. Iako još uvijek ne razumiju mehanizam, znanstvenici su utvrdili da žene koje dnevno popiju čašu ili dvije vina imaju manje kilograma od onih koje uopće ne piju, pa toplo preporučujemo ovaj trik za mršavljenje.

25.07.2013. 09:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh