« Seks
objavljeno prije 11 godina
WEIRD

Čudni utjecaji na kvalitetu seksa

Ako mislite da je u seksu sve u znanju i spretnosti, uz dodatak iskustva, malo ste se prevarili

Seksualna pomagala mogu biti otrovna
Seksualna pomagala mogu biti otrovna (Arhiva)
Više o

debljina

,

vibrator

,

seksualna pomagala

,

seks

,

izdržljivost

,

najbolji seks

,

ftalati

Seks je ponekad prilično zamršen skup različitih faktora koji utječu na kvalitetu izvedbe pod plahtama, a među njima nalaze se i neki na koje biste rijetko pomislili. Tako, recimo, muškarcima prigovaraju kad se opuste u braku i dozvole da im trbuh naraste, no to je u krevetu poželjno!

Naime, dokazano je da muškarci s viškom kilograma mogu duže voditi ljubav, i to u prosjeku i tri puta duže od mršavih. Istraživanje objavljeno u časopisu The International Journal of Impotence Research tvrdi da deblji muškarci prosječno izdrže preko sedam minuta u seksualnom odnosu, dok mršavi jedva doguraju do dvije minute.

Nadalje, važno je i koji ste po redu rođeni u obitelji, jer prvorođena djeca u prosjeku imaju manje seksualnih partnera, tek 4, dok mlađi imaju 13. Prvorođena djeca fokusiraju se na stvaranje obitelji što ranije, povodeći se za primjerom roditelja, dok mlađi više eksperimentiraju.

Ako ste odlučili igrice u krevetu začiniti seksualnim pomagalima, možda ste napravili najveću grešku, jer dosta njih sadrži ftalate, hlapljive tekućine koje se dodaju plastici kako bi bila pokretnija. Izlaganje genitalija ftalatima - primjerice vagine putem ne baš dobrog vibratora može uzrokovati ozbiljne probleme poput raka, a kad se penis nađe u dodiru s ftalatima, može doći do smanjenja razine testosterona i manje proizvodnje sperme.

Stoga, na vibratoru nemojte štedjeti, a ne bi bilo loše navući i kondom preko njega.

19.05.2013. 23:17:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh