« Svijet
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
NADNARAVNOST BIVŠEG PAPE

Čudesno ozdravljenje Marie Simon-Pierre nakon molitve Ivanu Pavlu II.

Redovnica Marie Simon-Pierre se u noći s 2. na 3. lipnja 2005. molila bivšem papi i ozdravila od Parkinsonove bolesti

Ivan Pavao II.
Ivan Pavao II. (Wikipedia)
Više o

beatifikacija

,

Papa Ivan Pavao II.

,

čudo

,

Marie Simon-Pierre

Nakon ustrajne molitve pokojnome papi Ivanu Pavlu II., redovnica Marie Simon-Pierre je ozdravila od Parkinsonove bolesti, piše francuski dnevnik Le Figaro prenosi Hina.

Papa Benedikt XVI. priznao je "nadnaravnost" tog ozdravljenja koje je postalo dokazom za proglašenje poljskog Pape blaženim. Marie Simon-Pierre (49) nazočit će svečanosti beatifikacije Ivana Pavla II. koja će se održati 1. svibnja u Rimu.

"Benedikt XVI. je potvrdio čudesno ozdravljenje. To je velika milost, ali i znak za Crkvu, za Francusku i cijeli svijet. Za Francusku zato što mi se nakon vijesti o beatifikaciji stalno u pamet vraća rečenica Ivana Pavla II: "Francuska, što si učinila od svog krštenja?" Htjela bih stoga da ovo ozdravljenje bude znak i da se kamere više ne okreću prema meni, već prema Kristu koji je došao radi nas i koji je blizu patnicima".

Onima koji joj pišu iz cijeloga svijeta s molbom da moli za njihovo ozdravljenje, poručuje: "Nemojte klonuti, ne gubite vjeru i nadu".

Marie Simon-Pierre je ozdravila u času kada se već spremala napustiti službu u porodilištu zbog bolesti koja joj je otežavala kretanje.

"Nakon smrti Ivana Pavla II. koji mi je uvijek bio duhovno blizak, pošla sam poglavarici kako bih zatražila dopuštenje za prekid službe jer sam trpjela velike bolove. Te večeri, s 2. na 3. lipnja 2005. probudila sam se u 4.30 sati, nešto se u meni promijenilo. Više nisam osjećala bolove. Više nisam bila ista. Osjećala sam unutarnju snagu i mir. Bilo je to poput ponovnog rođenja", priča časna sestra.

Njezino je ozdravljenje ljetos ispitala skupina međunarodnih liječnika u Rimu i zaključila da je ono medicinski neobjašnjivo. Marie Simon-Pierre ističe: "Nisam nikada ni sumnjala".

18.01.2011. 11:50:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh