« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
KRITIKE ZA ŠVEĐU

Cruyff popljuvao Ibrahimovića, loš je nogometaš s nikakvom tehnikom

Ako je bio pun kritika na račun Ibrahimovića, Cruyff je nadasve hvalio Kamerunca Samuela Eto'oa, upravo igrača koji je za Ibrahimovića stigao u Inter

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

nogomet

,

Zlatan Ibrahimović

,

Samuel Eto'o

,

nakupina

Zlatan Ibrahimović ima lošu tehniku za tako dobrog igrača, a ujedno je toliko tehnički talentiran da je zapravo loš nogometaš, kazao je o švedskom napadaču Barcelone Nizozemac Johan Cruyff.

"Ibrahimović mora više pokazivati na terenu s obzirom koliko je talentiran. U Barceloni nije ni izbliza toliko učinkovir koliko mora biti, a to može biti i psihički problem", kazao je legandarni igrač Ajaxa i Barcelone, bivši trener te počasni predsjednik katalonskog kluba u razgovoru za švedski tabloid Aftonbladet.

Ako je bio pun kritika na račun Ibrahimovića, Cruyff je nadasve hvalio Kamerunca Samuela Eto'oa, upravo igrača koji je za Ibrahimovića stigao u Inter.

"Etoo se sjajno prilagodio igri u Interu jer stlano sudjeluje u obranbenim zadaćama, a pritom i zabija. Ibrahimoviću to nedostaje jer u Interu nije navikao trčati za suparnikom kada izgubi loptu u napadu, a u Barceloni će to morati naučiti".

Barcelona u srijedu na Nou Campu lovi 1:3 zaostatak iz prve utakmice u Milanu, a Cruyff je uvjeren kako će Barca proći. "Mourinho jest dobar trener, ali ja ne volim njegov način rada. On nije džentlemen kao Frank Riijkaard ili Pep Guardiola, a sport mora biti više od pobjeđivanja", kazao je Cruyff. (hina/metro-portal)

27.04.2010. 21:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh