« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
CHEW THE FAT!

Cro fašničko izdanje predstavlja Snow Boom Festival

CTF!Cro ekipa osigurava odličan uvod jer se okuplja krema regionalne bass scene s čak 4 renomirana gosta iz Slovenije i Srbije

Fašnik na Chew The Fat!Cro način
Fašnik na Chew The Fat!Cro način (CTFC)
Više o

Chew The Fat!Cro

,

Tvornica kulture

,

Snow boom festival

,

fašnik

Vrijeme je fašnika pa 21. veljače uz Chew The Fat!Cro ponovno plešite pod maskama. Nakon malog odmora CTF!Cro ekipa se vraća u zagrebačku Tvornicu kulture i zagrijava vas za zanimljiv zimski festival Snow boom koji će se od 13.-16. ožujka održati na olimpijskom centru Jahorina u susjednoj nam BiH. Boardanje, mjuza, grudanje i ostale tekuće radosti uz super lineup su garancija dobrog vikenda.

A u međuvremenu 21. veljače u Tvornici na 2 floora CTF!Cro ekipa osigurava odličan uvod jer se okuplja krema regionalne bass scene s čak 4 renomirana gosta iz Slovenije i Srbije, dok su za drugi floor zadužene ekipe TakeMeOut! i Mixtape District za potpunu čagicu. Početak je u 23 sata, a upad za maskirane je 20 kuna do 00:30, 30 kuna nakon. Za one koji nisu maskirani cijena je 25 kuna do 00:30, 35 kuna nakon.

LUNIC iz Slovenije šara po setovima, prošao je sve od drum 'n' bassa i junglea, a u zadnje vrijeme istražuje i breakz i nujazz. Jedan je od najaktivnijih drum 'n' bass promotora na Balkanu, voditelj ljubljanskog kluba K4, zaslužan za čitav niz gostovanja kreme drum'n'bass izvođača u Sloveniji

NECONE iz Srbije kopa duboki bass i baca vas u visine melodičnim drum n bassom. Iz Srbije dolazi i SIDE1 iz kolektiva All That Bass koji traži najbolje bass linije i sevira ih u svojim setovima. COOKIE, član Filter kolektiva i Vibe Departmenta, posvećen je promociji bassa i žanrova kao dubstep, trap, footwork, glitch te hip hop derivata, a na CTF!Cro večeri predstavit će svoju selekciju.

Uz njih nastupaju rezidenti CTF!Cro programa, Yesh i DMT, koji zakucavaju bass priču do kraja. MC večeri je Tone Tuoro, a VJ majstov je -polygon.

U Malom pogonu Tvornice čagicu osoguravanju Take Me Out i njihov Critical LP, te djevojke iz Mixtape Districta koje puštaju plesne hitove koje svi volite.

Snow boom festival je događaj na kojem ćete od 13.-16.3.2014. imati priliku uživati u skijanju, boardanju, igrama na snijegu, dnevnim ski partyjima, noćnim tematskim partyjima sa najboljim regionalnim dj-ima, izletom i partijem u Sarajevu, na Jahorini. Festival je tematski podijeljen na boom music i boom games koji zajedno čine snow boom - novu dimenziju snow festivala. Za dobru atmosferu uz koju će se rasplesati i najumornije nogice zaduženi su Petar Dundov i GRAMOPHONEDzIE!, a uz njih tu su i Chew The Fat!Croatia i CFSN Djs.

10.02.2014. 17:18:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh