Metro-portal.hr

objavljeno 10.02.2014. 17:18:00
CHEW THE FAT!

Cro fašničko izdanje predstavlja Snow Boom Festival

CTF!Cro ekipa osigurava odličan uvod jer se okuplja krema regionalne bass scene s čak 4 renomirana gosta iz Slovenije i Srbije

Fašnik na Chew The Fat!Cro način
Fašnik na Chew The Fat!Cro način (CTFC)

Vrijeme je fašnika pa 21. veljače uz Chew The Fat!Cro ponovno plešite pod maskama. Nakon malog odmora CTF!Cro ekipa se vraća u zagrebačku Tvornicu kulture i zagrijava vas za zanimljiv zimski festival Snow boom koji će se od 13.-16. ožujka održati na olimpijskom centru Jahorina u susjednoj nam BiH. Boardanje, mjuza, grudanje i ostale tekuće radosti uz super lineup su garancija dobrog vikenda.

A u međuvremenu 21. veljače u Tvornici na 2 floora CTF!Cro ekipa osigurava odličan uvod jer se okuplja krema regionalne bass scene s čak 4 renomirana gosta iz Slovenije i Srbije, dok su za drugi floor zadužene ekipe TakeMeOut! i Mixtape District za potpunu čagicu. Početak je u 23 sata, a upad za maskirane je 20 kuna do 00:30, 30 kuna nakon. Za one koji nisu maskirani cijena je 25 kuna do 00:30, 35 kuna nakon.

LUNIC iz Slovenije šara po setovima, prošao je sve od drum 'n' bassa i junglea, a u zadnje vrijeme istražuje i breakz i nujazz. Jedan je od najaktivnijih drum 'n' bass promotora na Balkanu, voditelj ljubljanskog kluba K4, zaslužan za čitav niz gostovanja kreme drum'n'bass izvođača u Sloveniji

NECONE iz Srbije kopa duboki bass i baca vas u visine melodičnim drum n bassom. Iz Srbije dolazi i SIDE1 iz kolektiva All That Bass koji traži najbolje bass linije i sevira ih u svojim setovima. COOKIE, član Filter kolektiva i Vibe Departmenta, posvećen je promociji bassa i žanrova kao dubstep, trap, footwork, glitch te hip hop derivata, a na CTF!Cro večeri predstavit će svoju selekciju.

Uz njih nastupaju rezidenti CTF!Cro programa, Yesh i DMT, koji zakucavaju bass priču do kraja. MC večeri je Tone Tuoro, a VJ majstov je -polygon.

U Malom pogonu Tvornice čagicu osoguravanju Take Me Out i njihov Critical LP, te djevojke iz Mixtape Districta koje puštaju plesne hitove koje svi volite.

Snow boom festival je događaj na kojem ćete od 13.-16.3.2014. imati priliku uživati u skijanju, boardanju, igrama na snijegu, dnevnim ski partyjima, noćnim tematskim partyjima sa najboljim regionalnim dj-ima, izletom i partijem u Sarajevu, na Jahorini. Festival je tematski podijeljen na boom music i boom games koji zajedno čine snow boom - novu dimenziju snow festivala. Za dobru atmosferu uz koju će se rasplesati i najumornije nogice zaduženi su Petar Dundov i GRAMOPHONEDzIE!, a uz njih tu su i Chew The Fat!Croatia i CFSN Djs.

10.02.2014. 17:18:00
http://metro-portal.hr/cro-fasnicko-izdanje-predstavlja-snow-boom-festival/83214/