« Glazba
objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana
NAJAVE

Crnilo booking se večeras vraća u AKC ATTACK

Crnilo booking se spaja uz antičke staze AKC Attack-a i na binu kluba smješta tri sasvim pristojna metalik razarača

Crnilo u Attacku
Crnilo u Attacku (Arhiva)
Više o

AKC Attack

,

Crnilo booking

Kolaboracija nije uvijek nužno derogativan termin. Nekada iz suradnje izraste nešto bolje, nešto što nadgradi smisao koji već do tada postoji. Takav nas kontekst vodi prema idućem okršaju mračnih bendova. Crnilo booking se spaja uz antičke staze AKC Attack-a i na binu kluba smješta tri sasvim pristojna metalik razarača! Nikad bolji početak tjedna je pred vama jer s vama su:

Od mnogih novijih Zg bendova, METUZALEM čine stari lisci metal scene (USUD, POGAVRANJEN, VOHESS) u novom pohodu na istragu old schoola. Momci se vraćaju u kraj 80'-ih kada se death metal opasno usporio i dao novi smisao dotadašnjoj brzini i blastovima. Ova inačica se opasno dobro igra tom recepturom, unoseći svoje viđenje i razradu u mrtavčku sporost i bestijalnu brzinu.

Iz Austrije nam se u AKC rado vraćaju HARROWIST. I dalje su emocionalni koliko i melodični, potom na trenutke metalizirani, taman da nas vrate u zlatno doba kraja 90'-ih i metalcorea. Posjeduju još dovoljno ostalih elemenata iz raznih žanrova koji njihov hardcore punk čine poletnim i dovoljno modernim. Poželjeti ćete okrenuti šiltericu, poskočiti i zamisliti bolji svijet kada njihovi članovi krenu skakati binom.

Za sam kraj, njihovo društvo iz kombija AUSZAAT. Zlokobno i teško, black metalom inspirirano maksimalno usporavanje u atmosferičnost post metala, pa onda malo opet u crusty hardcore. Nekad je i više sludge i sve to skupa je samo dio onoga što se ovdje događa. Igranje onkraj svega toga je njihova odlika. U lajvu to biva kombinacija iz pakla.

Satnica:
Vrata: 20.00
Harrowist: 21.00 - 21.30
Auszaat: 21.45 - 22.15
Metuzalem: 22.30 - 23.15

Ulaznice:

Kupuju se na isključivo na ulazu kluba!

25.03.2024. 09:28:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh