« Život
objavljeno prije 2 godine i 2 mjeseca
SJAJNO!

Creality Ender 3 PRO

Novi model je doživio nekoliko promjena dizajna, ima širi hod, bolji izvor, a također je dobio i uklonjivu magnetnu podlogu

3D printeri su postali standard
3D printeri su postali standard (Arhiva)
Više o

3D printer

,

Creality Ender 3 PRO

Danas su 3D printeri vrlo popularni. Kolika je cijena 3d printera ovisi o karakteristikama samog modela.

Iako je izbor u trgovinama za 3D printer velik, odabir uređaja za kućnu upotrebu traje malo dulje. Kućni korisnik se obično fokusira na dobru vrijednost za novac. Konkretno, cijena u ovom slučaju može utjecati na kupnju.

Jeftini 3D printerji su dobro rješenje za kućnu upotrebu. Osim toga, ima dobre performanse i kompaktnu veličinu. Budući da su profesionalni 3D printerji mnogo skuplji i, da se 3D printerom nećemo baviti profesionalno, već ćemo ga koristiti za jednostavan ispis raznih dijelova i malih predmeta, prelazimo na jedan od najpovoljnijih 3D printera.

Model Creality Ender 3 Pro. Ovo je poboljšana verzija modela Creality Ender 3 (verzija 1). Novi model je doživio nekoliko promjena dizajna, ima širi hod, bolji izvor, a također je dobio i uklonjivu magnetnu podlogu.

Poboljšana mehanička svojstva

3d printer Creality Ender 3 PRO je nova i poboljšana verzija pisača Ender 3 koji u svom radu koristi aditivnu FDM tehnologiju.

Patentirana tehnologija tiska s ekstruderom MK10, koji nije sklon začepljenju i osigurava nesmetanu opskrbu plastikom.

Korištenje značajke za nastavak ispisa nakon nestanka struje može sigurno zaštititi vašu opremu i osigurati da se ispis nastavi tamo gdje je stao.

Brzo zagrijavanje za 5 minuta na 110 stupnjeva, pogodno za tisak s ABS plastikom.

Struktura okvira montirana je na Y-utore, što osigurava stabilnost opreme i točnost pozicioniranja. Niveliranje radne površine organizirano je uz pomoć ergonomskog sustava vijaka.

Korišteni materijali: Pisač radi s filamentnim nitima promjera 1,75 mm: PLA, ABS, TPU, SPS, PETG i drugi. Softver: Upravljačka ploča pisača je intuitivna i opremljena zaslonom s informacijama.

Prijenos datoteka za rad na pisaču vrši se putem izmjenjive SD medijske kartice ili putem interneta kada je spojen na osobno računalo.

Opremljen sa krevetom za magnetni tisak

Uklonjivi, fleksibilni C-MAG grijač olakšava uklanjanje konačnog 3D modela. Robusna konstrukcija i izdržljiv aluminijski ekstruder doprinose poboljšanoj stabilnosti i točnosti ispisa. Pisač je dobro dizajniran i stabilan tijekom ispisa.

 

 

 

Brza montaža i Jednostavno održavanje

Patentirani sustav ekstruzije MK-10 pomaže u uklanjanju začepljenih mlaznica i curenja niti. Pisač se isporučuje nesastavljen, što smanjuje cijenu njegovog transporta, a montaža neće trajati više od 10 minuta i uključuje samo 20 vijaka.

Magnetska baza je pohvalna. Vrlo se lako čisti, a tiskane modele lako vadimo.

Prednosti

  • Robusni aluminijski ekstruder za veću stabilnost površine za ispis,

  • minimalan rizik od začepljenja vlakana i neravnomjernog istiskivanja,

  • odvojivi fleksibilni magnetni jastučić za C-MAG ispis,

  • robusni ležajevi smanjuju trenje i razinu buke,

  • čvrsta konstrukcija i lijep dizajn,

  • FDM tehnologija tiska,

  • sve što vam treba u standardnom pakiranju,

  • jednostavno rukovanje zaslonom osjetljivim na dodir,

  • ispis s računala i SD kartice,

  • dobra vrijednost za novac.

To znači da vam može ponuditi sve što nudi čak i jedan profesionalni 3d printer.

Ovaj 3D printer pogodan je za početnike koji će dobiti proizvod s izvrsnim omjerom pristupačne cijene, performansi i kvalitete ispisa.

Ako trebate od povjerenja i iskusnog stručnjaka za 3d pisače, definitivno najbolja adresa je azurefilm.hr

10.02.2022. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh