« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
NATJEČAJ

Converse Rubber Tracks natječaj od 1. ožujka

Nakon 8 regionalnih gradova i 11 besplatnih glazbenih radionica 1. ožujka počinje Converse Rubber Tracks natjecanje

Prijavite se na Converse Rubber Tracks
Prijavite se na Converse Rubber Tracks (Arhiva)
Više o

Converse Rubber Tracks

Svi zainteresirani bendovi ili pojedinci, bez obzira na žanr, moći će se prijaviti popunjavanjem online aplikacije i slanjem materijala preko sitea www.converse.hr od 1. do 20. ožujka.

Potom sljedi period online glasovanja, od 23. ožujka do 4. travnja. Glasanjem fanova u najuži krug ulazi 15 bendova od kojih će zatim, žiri izabrati 7, koji će dobiti priliku za snimanje u Studiju M u Novom Sadu.

U žiriju Converse Rubber Tracks natjecanja su Mirela Priselac Remi (Elemental), Vladimir Radusinović Radule (Atheist Rap) i Marko Šelić Marčelo, koji će do 15. travnja proglasiti pobednike.

Izabrani bendovi ili pojedinci ući će u novosadski Studio M 4. svibnja, a imat će priliku snimati pod budnim okom domaćih i stranih producenata koji dolaze iz New Yorka i "Converse Rubber Tracks" studija iz Brooklyna.

Izvođači će u Studiju M provesti dovoljno vremena na stvaranju materijala, a zatim i zadržati puno pravo na svoju muziku.

Do sada su kroz besplatne muzičke radionice koje su održane u Beogradu, Splitu, Sarajevu, Nišu, Novom Sadu, Zagrebu, Banjaluci i Skoplju Converse Rubber Tracks takmičenje podržali Atheist Rap, Ivan Božanić (Pips, Chips & Videoclips), Sajsi MC, SevdahBaby, Letu štuke, Marčelo, gitarista Saša Friš, glazbeni producent Predrag Pejić, Mirela Priselac - Remi i Luka Tralić - Shot (Elemental), Sopot, Petar Mladenovski (Superhiks) i Jonathan.

27.02.2015. 12:24:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh