« Svijet
objavljeno prije 14 godina
TKO BI REKAO

Colorado je najbolje mjesto za život u SAD-u

Ako planirate selidbu u SAD, umjesto New Yorka ili Floride radije odaberite grad u Coloradu jer tamo se u SAD-u najbolje živi

Colorado SAD
Colorado SAD (Wikipedia)
Više o

Colorado

,

kvaliteta života

,

Web::Strategija 11

Iako na spomen SAD-a većina ljudi prvo pomisli na New York ili toplu Kaliforniju, istraživanje je pokazalo da savezna država Colorado nudi najbolju kvalitetu života i najveće mogućnosti zapošljavanja u SAD-u.

Gradovi Boulder, Fort Collins i Colorado Springs nabrojani su među prvih deset najboljih gradova srednje veličine, zdravoga gospodarstva, umjerenih troškova života, ne pregustog prometa i dobrog obrazovnog sustava, objavila je poslovna internetska stranica Portfolio.com.

Studija "za život najboljih gradova srednje veličine može poslužiti kao orijentir onima koji žele pokrenuti posao u novim krajevima", kaže se u priopćenju J. Jenningsa Mossa, urednika Portfolio.com.

>> Najgori gradovi za život (ako sudjelujete u filmu katastrofe)

Na prvome je mjestu Boulder, a za njim slijedi grad Provo u Utahu. Među prvih deset još su: Fort Collins u Coloradu, Madison u Teksasu, Ogden u Utahu, Holland u Michiganu, Colorado Springs u Coloradu, Ann Arbor u Michiganu, Des Moines u Iowi te Manchester u New Hampshireu.

Portfolio.com usporedio je 109 američkih gradova srednje veličine, od 250 do 750 tisuća stanovnika. (hina/metro-portal)

30.06.2010. 20:31:42
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh