« Život
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci
NESVAKIDAŠNJA TAKTIKA

Colin Farell prestao pušiti nakon što se pismom oprostio od cigareta

"Bila je to vrsta pisma kakvu biste napisali osobi s kojom upravo prekidate. Jer upravo se o tome i radilo - o prekidu", rekao je slavni irski glumac

Fotografija vijesti
Više o

Colin Farrell

,

cigarete

,

prestanak pušenja

Posegnuli ste za svim mogućim taktikama i načinima za prestanak pušenja, ali se nijedan nije pokazao kao trajno rješenje? Razmislite o tome da cigaretama napišete oproštajno pismo.

Upravo se na ovu taktiku odlučio slavni irski glumac Colin Farrel, kada je i sam prošle godine tražio način da se odvikne od ove gadne navike.

"Prestao sam pušiti u nedjelju uoči svojeg 34. rođendana. Cijeli sam dan proveo s kutijom cigareta. Nisam taj dan sreo nikog drugog, pušio sam maksimalno usredotočeno. A onda sam cigaretama napisao pismo", kaže Farrell (34), koji se proslavio brojnim ulogama u visokobudžetnim holivudskim filmovima.

"U pismu su stajale uobičajene stvari - 'Prisjećam se našeg prvog susreta i što smo sve prošli zajedno, kako ste mi pomogle u onoj situaciji...' i slično", dodaje. "Bila je to vrsta pisma kakvu biste napisali osobi s kojom upravo prekidate. Jer upravo se o tome i radilo - o prekidu. Kako mi je to bio prvi prekid preko pisma, bilo je dosta neobično".

Na govorkanja da je jednom ranije pokušao prestati pušiti tako što je dao napraviti odijelo po mjeri s ugrađenim nikotinskim flasterima, glumac je kazao kako to nije točno, ali da bi to bila genijalna ideja.

"Čuo sam da sam navodno tako pokušao prestati pušiti na snimanju 'Zakona u Miamiju'. Kad malo razmislite, to je genijalna ideja. Nažalost, tako bih se bio predozirao nikotinom još za vrijeme snimanja prve scene. Zamislite to - 'Izgubili smo Farrella. Smrt od cigarete. A nije ni uvlačio'", našalio se.

02.09.2011. 15:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh