« Hi-tech
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
SAZNAJEMO

Clingo dodatna oprema dostupna u Hrvatskoj

Svi Clingo proizvodi imaju ISO 9001 certifikat kvalitete koji jamči visoku kvalitetu izrade i pouzdanost proizvoda

Zgodni dodaci za mobitele
Zgodni dodaci za mobitele (Emobile)
Više o

Clingo

,

Allsop

Tvrtka Etranet Grupa iz Zagreba postala je generalni zastupnik marke Clingo za Hrvatsko tržište. Tako će svi zainteresirani proizvode ovog proizvođača moći kupiti kod maloprodajnih partnera E-mobilea ili na njihov webshopu - www.emobile.hr.

Clingo je svjetski poznati brand u vlasništvu obiteljske tvrtke Allsop koja posluje još od 1965. godine. Tvrtka Ivora Allsopa postala je međunarodna kompanija 1979. godine širenjem u Europu i otvaranjem sestrinske tvrtke Allsop Europe u Irskoj.

Danas je Allsop jedna od najuglednijih tvrtki u industriji koja proizvodi potrošačku elektroniku te pripadajuće dodatke. Clingo, jedan od brandova Allsopa, bavi se dodacima za bežične (mobilne) uređaje. Drugim riječima, ovdje se radi o „drugačijim" držačima koji mobilne uređaje drže pričvršćenima posebnim ljepljivim jastučićem umjesto klasičnim hvataljkama

Svi Clingo proizvodi imaju ISO 9001 certifikat kvalitete koji jamči visoku kvalitetu izrade i pouzdanost proizvoda. Glavna odlika svih proizvoda jest kompaktnost i univerzalnost - Clingo drži svaki uređaj, bilo gdje, po prihvatljivoj cijeni.

Više informacija potražite na www.emobile.hr

15.05.2013. 12:28:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh