Metro-portal.hr

objavljeno 15.05.2013. 12:28:00
SAZNAJEMO

Clingo dodatna oprema dostupna u Hrvatskoj

Svi Clingo proizvodi imaju ISO 9001 certifikat kvalitete koji jamči visoku kvalitetu izrade i pouzdanost proizvoda

Zgodni dodaci za mobitele
Zgodni dodaci za mobitele (Emobile)

Tvrtka Etranet Grupa iz Zagreba postala je generalni zastupnik marke Clingo za Hrvatsko tržište. Tako će svi zainteresirani proizvode ovog proizvođača moći kupiti kod maloprodajnih partnera E-mobilea ili na njihov webshopu - www.emobile.hr.

Clingo je svjetski poznati brand u vlasništvu obiteljske tvrtke Allsop koja posluje još od 1965. godine. Tvrtka Ivora Allsopa postala je međunarodna kompanija 1979. godine širenjem u Europu i otvaranjem sestrinske tvrtke Allsop Europe u Irskoj.

Danas je Allsop jedna od najuglednijih tvrtki u industriji koja proizvodi potrošačku elektroniku te pripadajuće dodatke. Clingo, jedan od brandova Allsopa, bavi se dodacima za bežične (mobilne) uređaje. Drugim riječima, ovdje se radi o „drugačijim" držačima koji mobilne uređaje drže pričvršćenima posebnim ljepljivim jastučićem umjesto klasičnim hvataljkama

Svi Clingo proizvodi imaju ISO 9001 certifikat kvalitete koji jamči visoku kvalitetu izrade i pouzdanost proizvoda. Glavna odlika svih proizvoda jest kompaktnost i univerzalnost - Clingo drži svaki uređaj, bilo gdje, po prihvatljivoj cijeni.

Više informacija potražite na www.emobile.hr

15.05.2013. 12:28:00
http://metro-portal.hr/clingo-dodatna-oprema-dostupna-u-hrvatskoj/78137/