« Hi-tech
objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci
NAGRADNA IGRA

Čitajte eNovine i poklanjamo vam VIVAX Smart Point X40 i X45 Dual SIM smartphone!

Zahvaljujući našim prijateljima s portala Racunalo.com i MSAN Grupi i ovog će se Božića netko okititi novim VIVAX Smart Point X40 i X45 Dual SIM smartfone uređajima!

Nagradna igra portala Racunalo.com
Nagradna igra portala Racunalo.com (Arhiva)
Više o

smartphone

,

nagradna igra

,

racunalo.com

Naši prijatelji s portala Racunalo.com nastavljaju nas razveseljavati sa svojim eNovinama koje su prepune vijesti iz tehnologije, pa su tim povodom odlučili napraviti sjajnu nagradnu igru za sve koji se registriraju za primanje ove sjajne publikacije.

Što su eNovine i kakav sadržaj nude? 

eNovine su vrsta newslettera, ali s drugačijim i bogatijim sadržajem. Ukoliko ste prezaposleni i ne stignete svakodnevno posjećivati naš portal i pratiti najatraktivnije tehnološke novitete, ne brinite! Pretplatite se i svakog vam petka na email šaljemo eNovine koje sadrže najčitanije tjedne novosti s Racunalo.com portala (laptopi, tableti, smartphone uređaji, testovi, poslovanje, sigurnost, Internet, softver, IT lifestyle...).

eNovine sadrže: 

- najbolje vijesti s Racunalo.com portala objavljene u tekućem radnom tjednu 
- pregled ICT evenata u narednom tjednu (Event Planner) - kvalitetnije planirajte svoj radni tjedan 
- nagradni natječaji u kojima možete osvojiti vrijedne nagrade (ovaj puta čak dva smartfona!)

Što još čekate? Ne košta vas ništa, pretplatite se već sada (nema dodatne registracije!), čitajte novosti i osvojite poklone! Pravila nagradnog natječaja nalaze se na ovom linku.

I na kraju još jedan "teaser" - i u 2014. godini imamo odlične najave naših brojnih partnera, bit će brdo sjajnih poklona! Vrijedi redovito pratiti Racunalo.com portal, bit će tu još puno drugih noviteta! Stay tuned... 

Znači, požurite se pretplatiti na eNovine OVDJE i možete osvojiti odličan smartphone!

13.12.2013. 09:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh