Metro-portal.hr

objavljeno 25.03.2014. 10:20:00
KIDS

Čiribu čiriba i vesela zanimanja s policajcem

Vaša će djeca moći saznati sve što ih zanima o životu jednog hrabrog policajca; kako vode brigu o našoj sigurnosti, kako love kriminalce i kako se postaje policajac

Ovaj put gost je policajac
Ovaj put gost je policajac (Menart)

Nakon stomatologa, veterinara, vatrogasca, kontrolora leta, učiteljice razredne nastave, timaritelja životinja, plesne skupine Atomic Dance Factory, hokejaša Medveščaka, glazbenice Pamele Ramljak...

deseti po redu „Čiribu Čiriba i vesela zanimanja" 29. ožujka dovodi policajca!

Vaša će djeca moći saznati sve što ih zanima o životu jednog hrabrog policajca; kako vode brigu o našoj sigurnosti? Na koji način hvataju kršitelje zakona? Kako se postaje policajcem uopće? Je li to naporan i težak posao?

Koliko će biti pitanja, ovisi o dječjoj znatiželji, ali možda postoji i nešto što zanima vas - roditelje! Odgovori na sva vaša pitanja o ovom zanimanju očekuju vas u Kulturno informativnom centru (Kic) u 11 sati.

Interaktivni i edukativni program za djecu „Čiribu čiriba - vesela zanimanja s Lukom Vidovićem" do sad je predstavio brojne goste, naučio djecu i roditelje razne zanimljivosti o svakojakim zanimanjima koja nas svakodnevno okružuju, a mnogi su mališani nakon završetka programa, dobili viziju o tome što žele biti kad odrastu. Osim putovanja u svijet jedinstvene iluzije, djecu očekuju hypo poklončići, smijeh, zabava i sudjelovanje u trikovima iz „Lukine čarobne kutije."

S obzirom na ograničeni kapacitet mjesta, a veliku zainteresiranost javnosti, molimo vas da svoje ulaznice rezervirate na vrijeme.

Ulaznice se kupuju isključivo na dan predstave, od 10 - 11 sati u prostorijama Kic-a, Preradovićeva 5/1.

Cijena ulaznice, u slobodnoj prodaji iznosi 25 kuna, no ukoliko rezervirate svoje ulaznice na vrijeme na rezervacije@menart.hr, iste kupujete na dan eventa po cijeni od 20 kuna.

Sve novosti možete pratiti na facebook stranici Menart Kids  ili na www.menart.hr.

25.03.2014. 10:20:00
http://metro-portal.hr/ciribu-ciriba-i-vesela-zanimanja-s-policajcem/84026/