« Žene
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
MMM

Čime muškarci stvarno osvajaju žene

Muškarci samo ponekad dozvole da proviri njihovo drugo, pravo lice, a kad bi znali da je to neodoljivo ženama, vjerojatno bi to radili češće

Brada nekad može biti neodoljiva
Brada nekad može biti neodoljiva (Screenshot)
Više o

žene

,

muškarci

,

zavođenje

,

drugo lice

,

pravo lice

Muškarci mogu biti neodoljivi ženama, no to se najčešće događa u trenucima kad to najmanje žele biti, pokazala su brojna istraživanja iz kojih se može izvesti jedan zajednički zaključak - muškarci su neodoljivi kad ne glume.

Znači, macho priča može proći jedino kod iskonskih macho likova koji su se rodili na motoru i u kožnoj jakni, a fejkere je ženama lako prepoznati.

>> Žene vole ove dijelove muškog tijela >>

No, kada su to muškarci neodoljivi? Recimo, kad drže dijete u rukama. Prva stvar je reakcija hormona i biologije u ženama - oh, da, želim da držiš naše dijete u svojim snažnim rukama, ali ima nešto i u panično/nježnom pogledu lika koji ne zna što da radi s malim slatkim zamotuljkom.

Druga nesvjesna muška reakcija koja privlači žene je onaj zamućeni pogled kad odlutaju u mislima gledajući u ženu - žene ga ponekad uspiju uhvatiti, a on u tom trenutku ima neki dobar film u glavi i ne bi primjetio ni da se ona ispred njega skine gola.

>> Zašto žene vole duhovite muškarce >>

Ništa manje privlačno nije ni ono prvo puštanje brade na dječačkom licu - želja za izgledom zrelog muškarca uvijek se razleti nakon dječačkog osmijeha, a kombinacija je za žene ubojita.

I da, može se osvajati i pametnim primjedbama i inteligencijom, a kad žena shvati da to nisu fore pokupljene s portala nego stvarno znanje, muškarac postaje jednostavno neodoljiv.

01.04.2015. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh