Metro-portal.hr

objavljeno 01.04.2015. 21:30:00
MMM

Čime muškarci stvarno osvajaju žene

Muškarci samo ponekad dozvole da proviri njihovo drugo, pravo lice, a kad bi znali da je to neodoljivo ženama, vjerojatno bi to radili češće

Brada nekad može biti neodoljiva
Brada nekad može biti neodoljiva (Screenshot)

Muškarci mogu biti neodoljivi ženama, no to se najčešće događa u trenucima kad to najmanje žele biti, pokazala su brojna istraživanja iz kojih se može izvesti jedan zajednički zaključak - muškarci su neodoljivi kad ne glume.

Znači, macho priča može proći jedino kod iskonskih macho likova koji su se rodili na motoru i u kožnoj jakni, a fejkere je ženama lako prepoznati.

>> Žene vole ove dijelove muškog tijela >>

No, kada su to muškarci neodoljivi? Recimo, kad drže dijete u rukama. Prva stvar je reakcija hormona i biologije u ženama - oh, da, želim da držiš naše dijete u svojim snažnim rukama, ali ima nešto i u panično/nježnom pogledu lika koji ne zna što da radi s malim slatkim zamotuljkom.

Druga nesvjesna muška reakcija koja privlači žene je onaj zamućeni pogled kad odlutaju u mislima gledajući u ženu - žene ga ponekad uspiju uhvatiti, a on u tom trenutku ima neki dobar film u glavi i ne bi primjetio ni da se ona ispred njega skine gola.

>> Zašto žene vole duhovite muškarce >>

Ništa manje privlačno nije ni ono prvo puštanje brade na dječačkom licu - želja za izgledom zrelog muškarca uvijek se razleti nakon dječačkog osmijeha, a kombinacija je za žene ubojita.

I da, može se osvajati i pametnim primjedbama i inteligencijom, a kad žena shvati da to nisu fore pokupljene s portala nego stvarno znanje, muškarac postaje jednostavno neodoljiv.

01.04.2015. 21:30:00
http://metro-portal.hr/cime-muskarci-stvarno-osvajaju-zene/90955/