« Seks
objavljeno prije 11 godina i 8 mjeseci
ŠKAKLJIVI TRENUCI

Čime muškarci razbijaju glavu tijekom seksa?

Izgled, težina, spretnost odnosno nespretnost i naravno veličina uvijek se motaju po muškoj glavi u krivo vrijeme

O čemu misle muškarci u kritičnim trenucima
O čemu misle muškarci u kritičnim trenucima (Arhiva)
Više o

seks

,

muškarci i žene

,

orgazam

,

briga

,

veličina penisa

,

najbolji seks

,

seksualne maštarije

Ma koliko vanjština prosječnog muškarca najčešće ne odaje da se on u ključnim trenucima prije ili tijekom samog spolnog čina brine ili uopće previše razmišlja, tomu ipak nije tako.

Uvriježeno stereotipno mišljenje kako su žene te koje se najviše brinu zabog nesigurnosti možda ipak nije sasvim točno jer niti muškarci, pogotovo u škakljivim trenucima kada se moraju dokazati, nisu imuni na strah.

Čak i najveći zavodnici i 'majstori zanata' ponekad pokleknu pred nesigurnošću, a najčešći razlozi za to su, kako piše t-portal, sljedeći:

Ruke

Kamo s rukama tijekom seksa pitanje je koje brine muškarce jer često ne znaju hoće li zbog njih ispasti nespretni. Iznad, ispod, sa strane, opcija je mnogo, vremena malo, a ravnoteža se mora održati bez da se smeta partnerici. Sreća je u tome što taj problem najčešće nestaje kada se muškarci opuste.

Težina

Niti muškarcima nije svejedno kako izgledaju kada sva odjeća završi na podu. Je li svo ono vježbanje urodilo plodom? Je li 'six pack' izražen ili se vidi da kauč, daljinski i pive ostavljaju vrlo zamjetan trag na tijelu? Takve dileme u trenutku opuštanja stvaraju dodatni psihološki pritisak koji itekako može utjecati na performanse u ključnom trenutku.

Orgazam

Svim muškarcima orgazam je, ma što vam pričali o tome, cilj svakog seksualnog odnosa. No, jurnjavu prema njemu može omesti štošta, a jedan od čestih razloga je orgazam partnerice odnosno briga hoće li i ona doseći vrhunac. U tome, kao i drugim stvarima tijekom odnosa, ključnu ulogu igra žena jer njezina pozitivna reakcija je itekako poželjna i potrebna muškom mozgu.

Veličina

Vječno pitanje i briga svakog pa i najvećeg muškarca. Veličina možda je, a možda i nije bitna, ali muškarcima je uvijek bila i ostala najbitnija. Penis nikada nije dovoljno velik, dovoljno dobar ni dovoljno spretan i uvijek može biti brži, bolji i veći. Kao i kod prethodne brige partnerica u ovom slučaju igra ključnu ulogu te svaka pa i, ironično, najmanja riječ pohvale može biti najveća pomoć.

25.09.2012. 22:40:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Marko
    26.09.2012. 11:21
    sve fulano
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh