« Hrvatska
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
NOVE CIJENE

Cijene goriva rastu drugi tjedan za redom

INA i Lukoil su najviše podigli cijene goriva, dok se Crodux, Petrol i Adria Oil trude biti konkurentniji i gorivo prodaju par lipa jeftinije

Cijene goriva nastavljaju rast
Cijene goriva nastavljaju rast (Arhiva)
Više o

cijene goriva

,

nove cijene goriva

,

eurodizel BS

,

eurosuper BS 95

Cijene svih naftnih derivata u utorak su porasle drugi tjedan zaredom, donosi portal cijenegoriva.info, prema čijim su informacijama naftne kompanije različito poskupile cijenu goriva.

Na benzinskim postajama INA-e litra Eurosupera 95 sada je skuplja za 16 lipa i prodaje se po cijeni od 8,78 kuna, dok je na Croduxovim, Petrolovim te postajama Adria Oila za lipu jeftinija, a na Tifonovim čak pet lipa jeftinija. Lukoil litru Eurosupera 95 prodaje po cijeni od 8,83 kune. Nakon ovog poskupljenja, prosječni spremnik od 50 litara vozači plaćaju 13 kuna više nego prije dva tjedna

Litra Eurodizela poskupjela je oko 12 lipa. No, kao i kod benzinskih goriva, naftne kompanije prodaju ga po različitoj cijeni. Na postajama INA-e i Adria Oila litra ove vrste goriva prodaje se po 8,25 kuna, na Petrolovim za lipu jeftinije, na Croduxovim za još lipu jeftinije (ukupno dvije niže od Ine), dok ga Lukoil prodaje za 8,28 kuna. Prosječni spremnik od 50 litara od utorka je skuplji za 11,5 kuna nego prije dva tjedna.

Drugi tjedan zaredom litra autoplina najviše poskupljuje. Prema informacijama portala cijenegoriva.info, litra ove vrste goriva skočila je za 21 lipu i sada se prodaje po cijeni od 3,94 kune. Dakle, za više od 40 lipa nego prije dva tjedna. Litra loživog ulja u utorak je poskupjela za 10 lipa i stoji oko 4,54 kune.

03.02.2015. 10:54:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh