« Hrvatska
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
PROGNOZA VREMENA

Stiže novi snijeg i minusi

Ako vjerujemo meteorolozima, do kraja tjedna će veći dio zemlje biti prilično zatrpan snijegom, a za vikend nas čekaju žešći minusi

Ovako će izgledati Zagreb u petak?
Ovako će izgledati Zagreb u petak? (Metro)
Više o

snijeg

,

vikend

,

prognoza vremena

Prognoza vremena najavljuje nam novi snijeg koji bi mogao zatrpati veći dio zemlje, a u Zagrebu se očekuje i do 45 centimetara snijega koji bi trebao početi padati već u srijedu, tvrde prognostičari.

Sedmodnevna prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda Zagrepčanima najavljuje snijeg koji neće prestati padati sve do sredine sljedećeg tjedna, prema sadašnjim podacima.

U srijedu će biti većinom oblačno, na Jadranu povremeno s kišom, moguća je i grmljavina, a u unutrašnjosti povremeno susnježica i snijeg. Susnježice i snijega može biti i uz obalu sjevernog Jadrana. Sunčana razdoblja očekuju se u istočnoj Slavoniji i Dalmaciji. Vjetar slab do umjeren, u gorju i jak sjeveroistočni.

Na sjevernom Jadranu puhat će umjerena i jaka bura, podno Velebita s olujnim udarima, u Dalmaciji umjereno i jako, na udare olujno jugo u okretanju na jugozapadnjak, prema kraju dana u slabljenju. Jutarnja temperatura između -5 i 0, na Jadranu od 4 do 9. Najviša dnevna između -1 i 5, na Jadranu od 7 do 13 °C.

03.02.2015. 10:12:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh