« Svijet
objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci
OPERACIJA

Chavezu predstoji dug i težak oporavak

Jučerašnja operacija bila je složena i teška, što znači da će i postoperativni postupak također biti težak i složen

Fidel pomaže Chavezu
Fidel pomaže Chavezu (Arhiva)
Više o

Hugo Chavez

,

karcinom

,

Kuba

,

operacija

Oporavak Huga Chaveza nakon operacije karcinoma u utorak na Kubi bit će težak i složen, rekao je u srijedu potpredsjednik Venezuele Nicolas Maduro, pozvavši svoje sunarodnjake da se pripreme na teško razdoblje, s obzirom na to da bi predsjednik Chavez 10. siječnja trebao položiti prisegu za novi mandat.

"Jučerašnja operacija bila je složena i teška, što znači da će i postoperativni postupak također biti težak i složen", rekao je Maduro u govoru koji su prenosili svi državni mediji. Maduro, koji je dan prije objavio informaciju o tome da je operacija uspjela, od svojih je sunarodnjaka zatražio da budu spremni suočiti se s teškim razdobljem.

Hugo Chavez "treba potopru svog naroda tijekom oporavka", kazao je Madruo, dodavši da Venezuelanci moraju biti spremni "suočiti se i s teškim scenarijem koji se može nadvladati samo jedinstvom", objasnio je potpredsjednik Venezuele i ministar vanjskih poslova.

Također je kazao kako je uvjeren da će se "naš zapovjednik uskoro vratiti", zahvalivši se kubanskim vlastima što mu pomažu u liječenju.

13.12.2012. 07:52:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh