« Knjiga
objavljeno prije 4 godine i 8 mjeseci
DOĐITE

Četrnaesta godina pisanja u CeKaPe-u počinje

Jesen je pred vratima, a CeKaPe Zagreb svoja vrata otvara od 19. rujna ! I ove godine su s nama vodeća imena hrvatske književne scene u četrnaest različitih radionica

Radionice pisanja u CeKaPeu
Radionice pisanja u CeKaPeu (CeKaPe)
Više o

pisanje

,

radionice pisanja

CeKaPe Zagreb poziva sve one koji imaju rukopis u ladici, pišu, ali ne znaju kako strukturirati tekst ili su početnici bez i jedne napisane riječi da se bez straha i oklijevanja  prijave na jednu od naših četrnaest radionica.

Naši su voditelji sjajni pisci, književni teoretičari, dramaturzi, copywriterima, kritičari, odlični pedagozi i svakom polazniku prilaze s puno strpljenja i  poštovanja prema tekstu, uvažavajući njegovu poetiku i spisateljski glas. Miroslav MIćanović, Zoran Ferić, Tomislav Zajec, Goran Ferčec, Jagna Pogačnik, Tomica Šćavina, Aida Bagić, samo su neka od imena koja već trinaest godina privlače nove generacije pisaca.

Polaznicima također pružamo mogućnost objavljivanja vlastite knjige, što predstavlja dodatnu motivaciju za pisanje i rad na tekstu.

Radionice se održavaju u grupama od 7 do 11 polaznika u 10 ili 15 termina s fondom od 30 školskih sati (osim radionice proze koja traje 60 školskih sati). Radimo u kreativnoj i prijateljskoj atmosferi, pišemo, komentiramo napisano, brišemo i uređujemo i preko motivacijskih vježbi pisanja stvaramo nova djela. 

Radionice: proza, poezija, kratka priča, roman, scenarij za kratki film, drama, copywriting, pisanje kao terapijsko-meditativna praksa, pričoslovnica za osnovnoškolce, radionica za srednjoškolce, s one strane pisanja, stvaranje uvjerljivog lika, književna kritika, književno prevođenje, dramsko pismo strip klub, blog, storytelling.

Kontakt osoba: Aleksandra Vučković

Sva pitanja možete postaviti na info@cekape.com

06.09.2019. 15:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh