« Žene
objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci
ZAPAMTITE :)

Četiri najčešće ženske pogreške na prvom spoju

Ako ste uvjereni da je spoj dobro prošao, a on vam se poslije nikad nije javio, možda radite neke od ovih pogrešaka

Je li sve stvarno prošlo u redu?
Je li sve stvarno prošlo u redu? (Arhiva)
Više o

žene

,

prvi spoj

,

pogreške

Prvi spoj nije baš toliki problem kao što nam se ponekad čini, no ako ste uvjereni da je spoj dobro prošao, a on vam se poslije nikad nije javio, možda radite neke od ovih pogrešaka:

Govorite stalno o sebi - većina prvih spojeva je poput intervjua za posao, ali s dodatkom vina.  To je rekao razgovor koji bi trebao biti kao ping-pong, gdje ima puno zanimljiv prebacivanja. Ako ste dugo držali loptu na svojoj strani, razgovor je bio jednostran, što je velika greška. Prema istraživačima s Harvard University, postavljanje potpitanja pokazuje iskreno zanimanje i povećava šanse da vas ponovno želi vidjeti.

Loše pamćenje - bilo da ste upoznali online ili osobno, postoji dobra šansa da ste poslali SMS poruke ili razgovarali prije nego što ste se sastali. Tijekom tog vremena oboje ste podijelili nekoliko stvari o sebi. Zaboravljanje tih detalja ne smije se dogoditi. Nije stvar u samo blesavim stvarima poput najdraže boje, već i u važnim detaljima poput što radite. Vaš nedostatak interesa može rezultirati njegovim.

Previše želje za pažnjom - nema ničeg lošeg u pokazivanju interesa i želje za ponovnim susretom. To izgleda ovako: "Večeras sam se lijepo zabavila. Želite li to ponovo učiniti ponekad?" A onda imamo i izjave koje previše očekuju i prerano sve otkrivaju:  "Mrzim svoj posao. Ja stvarno želim biti pjevačica, ali moji papci od roditelja nikad nisu podržavali moje snove." Prerano, drage naše, prerano...

Razgovarate o bivšem - ako pričate o svom bivšem na prvom spoju, to je jedna od najgorih stvari koju možete napraviti. Možete proliti vino po cijelom stolu, ošamariti bezobranog konobara ili uvrijediti simpatičnu bakicu - i još uvijek imate dobre izglede za drugi spoj. Samo nemojte spominjati svog bivšeg. To pokazuje da živite u prošlosti i da ga možda niste preboljeli.

13.08.2018. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh