« Seks
objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec
ZNATE LI?

Čega ženama nedostaje u krevetu?

I ženama i muškarcima tijekom seksa nedostaje jedna vrlo bitna stvar... nekoliko, zapravo

Dajte malo više akcije!
Dajte malo više akcije! (Arhiva)
Više o

krevet

,

žene

,

seks

,

potrebe

Jeste li ikad pitali da li ste dobar ljubavnik? Naravno da jeste, vjerujemo da nema muškarca koji su ti pitanje nije postavio barem jednom u životu.

No, ovdje ipak mislimo na nešto drugo, ne koliko ste vješti u rukovanju vašim alatom i savršenoj tehnici koju prakticirate, nego jeste li dovoljno dobri da joj ponudite sve što želi, pa i više, kad ste u spavaćoj sobi?

Možda u svojim glavama i jeste ultimativni ljubavnik, no postoji istraživanje BodyLogicMD-a u kojem je sudjelovalo preko 1000 ljudi, a koje je došlo do zaključka da i ženama i muškarcima tijekom seksa nedostaje jedna vrlo bitna stvar. Nekoliko zapravo. Pa i kod vas, gospodo.

Ispitanike se anketiralo o navikama i njihovim seksualnim aktivnostima, a vezano uz njih i njihove partnere, te su nakon toga upitani i što bi to mijenjali kod svojih ljubavnika, a da im seksualni odnos bude još seksualniji,

Uglavnom, ima tu nedostataka.

Prije svega spomenimo da bi 81% žena i čak 93% muškaraca u potpunosti promijenilo neke stvari i navike osobe s kojom spavaju, što pak nam samo govori da ipak nitko nije savršen ili to savršenstvo ipak blijedi s godinama.

No, sreća u ovoj nesreći je što su to nedostaci koji se vrlo lako mogu ispraviti, štoviše njihov ispravljanje i ponavljanje samo je nastavak užitka na postojeći užitak u odnosu.

Više pročitajte na portalu Gentleman.hr


09.03.2019. 21:41:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    10.03.2019. 09:48
    agresivnosti
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh