« Lifestyle GASTRO
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
PARTY

Catering Lisak proslavio 15. godišnjicu i otvaranje novog restorana

Jedan od najuglednijih domaćih cateringa proslavio je 15. godišnjicu rada i otvaranje restorana LATERAL u novom VMD kvartu sjajnim partijem

Novi restoran Lateral
Novi restoran Lateral (Metro)
Više o

godišnjica

,

Catering Lisak

,

Ana Lisak

,

restoran Lateral

,

restoran Cavallino

Catering Lisak spojio je dva važna događaja u slavljenički party za pamćenje, uz poznata lica svijeta estrade, politike i businessa koji već godinama uživaju u njihovim delicijama u restoranu Cavallino i na brojnim svečanostima.

Povod slavlja bilo je otvaranje novog restorana LATERAL u prelijepom novom VMD kvartu kod Autobusnog kolodvora, a ujedno su obilježili 15. godina uspješnog rada. Restoran se nalazi u jednoj od novih crnih zgrada koje su noću osvjetljene žutim i svjetloplavim svjetime čime su promijenili noćnu vedutu grada i postale nova znamenitost Zagreba s obzirom na to da se u sklopu tog novog kvarta nalazi i najviša zgrada u Hrvatskoj.

Program je veselo vodio Mirko Fodor, dugogodišnji prijatelja Cateringa Lisak i vlasnice Ane Lisak, a slavlju su se pridružili brojni poznati poput Ankice Dobrić, Dubravke Jusić, prof. dr. Velimir Šimunić i Sanja Doležal, čija je kćer Lea zabavila goste svojim sjajnim glasom.

Vlasnica Ana Lisak neumorno je dočekivala goste, a na predstavljanju rezultata dosadašnjeg poslovanja imali smo priliku upoznati cijeli tim koji se već godinama brine da neka od najprestižnijih događanja u gradu budu popraćena fantastičnim delicijama koje smo imali prilike kušati. Sudeći prema hrani posluženoj na ovoj svečanosti, vjerujemo da će restoran biti jednako uspješan kao i catering jer nam je pružio izuzetan gastronomski užitak u originalnim jelima koja su osim po ukusu bila i prava raskoš za oči.

18.10.2014. 11:20:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh