Čaša mlijeka neutralizira tri čaše alkohola
U jednoj knjizi iz 17. stoljeća, koja će idućeg tjedna završiti na aukciji u kući Sotheby's, opisano je nekoliko savjeta za pobijanje učinaka alkohola
Ljubitelji dobre kapljice u nenormalnim količinama iliti vikend-alkoholičari mogli bi naći novu staru metodu produljenja izdržljivosti i otpornosti na utjecaj alkohola. Oni koji piju isključivo da bi se napili neka ne čitaju dalje. O čemu se radi? Spomenuta metoda opisana je u jednoj knjizi iz 17. stoljeća koja će ovih dana ići na aukciju.
>> Alkohol koji ne izaziva mamurluk? Samo dodajte malo kisika
>> Lijekovi protiv mamurluka - stvarnost ili mit?
Prvo morate u organizam unijeti poveću količinu biljnog ulja koje se koristi za salate jer će ono, kako se navodi u knjizi „Gardeners' Almanac", ublažiti djelovanje vina (čitaj: alkohol) na mozak. Drugi savjet je sljedeći: Ako popijete, recimo, čašu svježeg mlijeka, možete slobodno nakon toga popiti trostruko više alkohola bez ikakve opasnosti od toga da ćete se napiti. Pa sad tko voli...
>> Budite pripiti bez mamurluka i nuspojava
>> Ne postoji lijek za mamurluk
Ovi i slični savjeti ukratko su opisani u kolekciji starih kuharica koje je prikupio i posložio povučeni milijunaš Stanley J. Seeger. Sadržaj ide na aukciju narednog tjedna u četvrtak u kuću Sotheby's, a očekuje se da će se prodati za najmanje 250,000 funti.
Novi komentar