« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
KREATIVNA GLAZBENA SURADNJA

Carla Bozulich i Massimo Pupillo u Teatru &TD

Legendarna kalifornijska avangardna kantautorica Carla Bozulich stiže nam u Zagreb s basistom poznatog talijanskog benda 'Zu' Massimom Pupilom - OSVOJITE ULAZNICE

Carla Bozulich
Carla Bozulich (Carla Bozulich promo)
Više o

koncert

,

zagreb-info

,

nagradna igra

,

LEGO Pirates of the Caribbean

,

oglasi za posao

,

Battlefield 3

,

opojne droge

Ove subote, 23. listopada u Teatru &TD zajedno će nastupiti Carla Bozulich i Massimo Pupillo.

Legendarna kalifornijska avangardna kantautorica Carla Bozulich već skoro 30 godina efektno i bez ustezanja koketira sa šarolikim glazbenim izrazima u rasponu od gitarističkog rocka i folka, sve do noisea i improvizacije. U svojoj se karijeri može pohvaliti brojnim suradnjama i projektima, a u zadnjih nekoliko godina pažnju je plijenila u prvom redu izvrsnim izdanjima objavljenim s Evangelistom, grupom koja je nastala postupnom evolucijom iz njenog pratećeg sastava na turnejama.

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

I dok strpljivo čekamo da nas posjeti sa cijelim bendom, Carla neprekidno pronalazi vremena i za brojne kreativne suradnje s drugim nadarenim glazbenicima. Nakon što nas je ovog proljeća posjetila sa talijanskim violončelistom i improvizatorom Francescom Guerriem i održala odličan koncert u sklopu festivala Žedno Uho, za svoj drugi posjet Zagrebu priredila nam je pravu poslasticu.

Carli će se ovoga puta pridružiti Massimo Pupillo, zagrebačkoj publici već itekako poznat basist legendarnog talijanskog benda Zu, benda koji je održao nekoliko odličnih nastupa u Zagrebu i sigurno postao jedan od miljenika zagrebačke publike. Uz neke Carline i Evangelistine pjesme Carla i Massimo izvodit će ekskluzivni materijal pripremljen posebno za ovu suradnju.

Ulaznice se po pretprodajnoj cijeni od 45kn mogu kupiti u Dirty Old Shop-u i na blagajni Teatra &TD. Na ulazu ce kostati 60kn.

www.myspace.com/carlabozulich
www.myspace.com/zuband

19.10.2010. 18:27:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh