« Hi-tech
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
FOTIĆI

Canon predstavio novi Ixus

Sustav HS i Canonovi objektivi najjači su aduti nove serije fotkića

Odlični Canon Ixus 220
Odlični Canon Ixus 220 (Canon)
Više o

Canon

,

Ixus 220

Canon je predstavio pet nevjerojatnih fotoaparata sa sustavom HS iz hvaljenih linija PowerShot i IXUS. Novi su fotoaparati spoj vrhunske kvalitete slike, nevjerojatnih performansi i istaknutog stila.

Novi su članovi linije PowerShot modeli PowerShot SX230 HS i PowerShot SX220 HS, savršeni fotoaparati za putovanje. PowerShot SX230 HS tako, primjerice, nudi GPS oznake i evidentiranje.

U liniji IXUS sada je dostupan i model IXUS 310 HS, koji nudi poboljšano intuitivno dodirno sučelje i ultraširokokutni 24-milimetarski objektiv s maksimalnim otvorom blende velike svjetline od f/2.0. Liniju dopunjuju IXUS 220 HS, s ultraširokokutnim 24-milimetarskim objektivom s optičkim zumom od 5x i atraktivnim tankim dizajnom, te elegantni osnovni model IXUS 115 HS. Ti fotoaparati donose brojne zanimljive značajke, uključujući podršku za Full HD videozapise, brzo snimanje i vrhunske performanse u uvjetima slabe osvijetljenosti koje omogućuje Canonov sustav HS.

Nenadmašne performanse: sustav HS i Canonovi objektivi

Svi novi modeli nude Canonov sustav HS, spoj visokoosjetljivog CMOS senzora od 12,1 megapiksela i snažnog procesora DIGIC 4. Canonov sustav HS jamči dosljedno visoku kvalitetu slike u svim uvjetima, čak i pri slabom osvjetljenju. Bilo da je riječ o snimanju zalazaka Sunca od kojih zastaje dah ili grupnih i pojedinačnih fotografija prijatelja tijekom noćnog izlaska, korisnici mogu snimati prekrasne slike s manje šuma i zamućenja.

U sve su modele ugrađeni autentični Canonovi objektivi razvijeni na temelju istih visokih standarda kvalitete koji se koriste pri proizvodnji Canonovih profesionalnih objektiva. Od ultraširokokutnog 24-milimetarskog objektiva s velikim otvorom blende od f/2.0 na fotoaparatu IXUS 310 HS do visokokvalitetnog optičkog zuma od 14x na fotoaparatu PowerShot SX230 HS, novi modeli korisnicima nude fleksibilnost pri snimanju raznovrsnih objekata uz visoku kvalitetu slike i jasnoću po kojima je Canon poznat. Canonov vrhunski optički stabilizator slike korigira potresanje fotoaparata radi sprječavanja zamućenja slika, posebice u telefoto području zuma i pri snimanju u uvjetima slabe osvijetljenosti, te tako korisnicima omogućuje snimanje oštrih, detaljnih slika čak i kad fotoaparat drže u ruci.

12.02.2011. 15:12:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh