« Zagreb
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
CANIFEST 2015.

Canifest - festival za sve ljubitelje životinja

Ukoliko vas zanima kako izgleda rad sa psom, savjeti veterinara, oprema za pse ili informacije o hrani, slobodno nam se pridružite!

CaniFest u Susedgradu
CaniFest u Susedgradu (Udruga Indigo)
Više o

Udruga Indigo

,

Canifest 2015.

,

Udruga Stenjevačke njuške

U sklopu 11. Susedgradskih jeseni koje se održavaju od 25.-27.09.2015. god, subota, 26.09. rezervirana je za sve ljubitelje  pasa i to u vremenu od 10-15h. Uz razne radionice, demonstracije i prezentacije, očekuje vas i izbor za "Naj Njušku CaniFesta"!

Ukoliko vas zanima kako izgleda rad sa psom, savjeti veterinara, oprema za pse ili informacije o hrani, slobodno  nam se pridružite! Na sve radionice ulaz je slobodan, a vaše donacije su dobrodošle, s obzirom da je cijeli festival  humanitarnog karaktera i sve što se sakupi, bit će podijeljeno onima kojima je to najpotrebnije.

Za tu svrhu, na terenu će  biti postavljena donacijska kutija. Svi izlagači, organizatori i sudionici će imati akreditacije. Dođite i zabavite se s nama, upoznajte rad Udruge Stenjevačke njuške i Udruge za dobrobit i zaštitu životinja Indigo. Prijavite se na neku od disciplina i osvojite vrijedne nagrade!

Također, napominjemo da ponesete knjižice vaših pasa kao potvrdu cijepljenja protiv bjesnoće, budući da će biti  nazočan djelatnik veterinarske inspekcije koji će navedeno provjeravati.

Naravno, nemojte misliti da smo zaboravili najmlađe. U sklopu CaniFesta bit će organiziran kutak za likovne radionice za djecu.  Pratite naš događaj na Facebook stranici gdje će uskoro biti objavljen kompletan program i popis izlagača.

Potepuhi su udruga za izučavanje i promoviranje narodnih običaja i glazbe sa  sjedištem u zagrebačkim Gajnicama. Osnivanje Udruge je prethodilo višegodišnje iskustvo istoimene grupe. Djelatnost Potepuha je očuvanje hrvatske tradicijske kulture i glazbe. Na godišnjoj razini "Potepuhi" realiziraju i organiziraju preko 25 programa i manifestacija, pa tako i ove godine, uz suorganizaciju Udruge Stenjevačke Njuške te Udruge za dobrobit i zaštitu 
životinja Indigo, u subotu, 26.09. će obilježiti Canifest - festival za sve ljubitelje životinja i one koji će to postati.

Stenjevečke Njuške su mlada udruga ljubitelja pasa koja je od samog počeka postojanja izuzetno aktivna po pitanju promicanja suživota pasa i ljudi u urbanim sredinama, humanitarnom radu i kreiranju radionica za pse. Sve njihove aktivnosti možete 
pratiti na web stranici.

Ove su godine u suradnji sa Udrugom Indigo , u sklopu 11. Susedgradskih  jeseni, posvetili jedan dan (subota 26.09.) svim njuškama te starim, novim i budućim vlasnicima.

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo je osnovana 2013 godine i uz brojna udomljavanja i zbrinjavanja zlostavljanih, zanemarenih i napuštenih životinja, aktivno surađuju s trenerima, organiziraju radionice i seminare u cilju da vlasnici postanu odgovorni i aktivni te ponosni na svojeg ljubimca kako bi se time ujedno i smanjio broj napuštenih životinja te se jedini na ovom području bave resocijalizacijom i rehabilitacijom pasa s problemima u ponašanju uz iskusne trenere.

07.09.2015. 08:30:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Renata Angelov
    26.09.2015. 11:43
    Žao mi je što sam za tu manifestaciju saznala tek u subotu u pola 12 h na Radiju 101. Mislim da je trebalo više oglašavati tu manifestaciju. Nadam se da ću je stići posjetiti jer imam još neke obaveze koje bi, da sam znala, otkazala.
    Pozdrav,
    Renata
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh