« Zagreb
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
SAZNAJEMO

SPAR Hrvatska generalni sponzor ZeGeVege festivala 2015

SPAR Veggie, SPAR Natur*pur i SPAR Vital veganski proizvodi sve popularniji među osobama koje žele kvalitetnu prehranu i jednostavnu pripremu bezmesnih jela

SPAR Hrvatska se udružio sa ZeGeVege festivalom
SPAR Hrvatska se udružio sa ZeGeVege festivalom (Arhiva)
Više o

ZeGeVege festival

,

SPAR Hrvatska

,

SPAR Natur*pur

,

SPAR Veggie

,

SPAR Vital

Najpopularniji festival održivog življenja u regiji, ZeGeVege festival i ove godine će na Trgu bana Jelačića privući brojne posjetitelje. Iako je temeljna zamisao festivala prezentirati proizvode koji su namjenjeni veganima, sve više je posjetitelja koji su prihvatili trend bezmesne prehrane najmanje jedan puta tjedno.

SPAR Hrvatska već treću godinu za redom sudjeluje na festivalu sa svojim veganskim proizvodima iz linije SPAR Veggie, SPAR Natur*pur i SPAR Vital. Obzirom na prošlogodišnji uspjeh i veliki interes, ove godine se SPAR odlučio za generalno sponzorstvo festivala.

  • Veganskim i vegetarijanskim proizvodima pod markom SPAR Veggie, Natur*pur i Vital nastojimo ispuniti želje sve većeg broja naših kupaca koji su nam do sada često slali molbe za širenjem asortimana veganskih i vegetarijanskih artikala, naglasio je gosp. Helmut Anton Fenzl, predsjednik uprave SPAR Hrvatska i dodao kako svi proizvodi imaju certifikat Europske vegetarijanske udruge, što znači da su 100 % proizvodi bez mesa. Osim toga, većina proizvoda je iz ekološkog uzgoja i nosi ekološki znak.

U SPAR-u naglašavaju da njihovi SPAR Veggie proizvodi mijenjaju stav da za pripremu veganskih obroka treba puno vremena i puno novca. Veggeie proizvodi se pripremaju vrlo jednostavno, brzo i cjenovno su prihvatljivi, odlično su rješenje za sve koji se žele uravnoteženo hraniti, ali nemaju vremena, znanja ili im nedostaje svježih ideja kako brzo pripremiti ukusan bezmesni obrok.

Posljednjih nekoliko godina SPAR Hrvatska sudjeluje u Caritasovom projektu pučkih kuhinja donacijom hrane. SPAR je posvećen zaštiti okoliša pa tako u izgradnji objekata koriste otpadnu energiju iz rashladnih vitrina za grijanje prostora, a u svim novim objektima ugrađuju led-rasvjetu. Postižu izvanredne rezultate u reciklaži, tako da su samo prošle godine reciklirali više od 2.000 tona papira i kartona.

SPAR rado sudjeluje u akcijama zaštite životinja te već dvije godine imaju na skrbi napuštene pse udruge Sirius iz Požege, a uvijek se bez razmišljanja uključuju u sve akcije koje se pokreću za pomoć napuštenim životinjama.

03.09.2015. 10:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh