« Film
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
OCEAN PANDORE

Cameron: Radnja Avatara 2 odvijat će se pod morem

Slavni redatelj otrkio je nove pojedinosti nastavka koji će sasvim sigurno doživjeti veliki uspjeh

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (FOX)
Više o

James Cameron

,

Avatar film

,

pandora

,

Avatar 2

Na današnji Dan planeta Zemlje Fox izdaje DVD i Blu-ray verzije najuspješnijeg filma svih vremena, a redatelj James Cameron ovih dana priprema šest minuta dužu verziju filma koja će se od kolovoza ove godine prikazivati u kinima.

Također, nije tajna da Cameron namjerava snimiti još dva nastavka Avatara, a polako je počeo otkrivati i pojedinosti kojima planira drugi dio učiniti barem jednako uspješnim kao prvi.

U razgovoru za LA Times redatelj je otkrio da nema namjeru snimiti kopiju prošlogodišnjeg blockbustera s nešto izmijenjenom radnjom već će priču spustiti pod more, točnije radnja će se odvijati u jednom od oceana na Pandori.

"Usmjeren sam na to da pored nastavka priče gledateljima ponudim i potpuno novu scenografiju. Mjesto radnje će i dalje biti Pandora, ali ćemo se definitivno spustiti u oceane koji će biti vrlo bogati, raznoliki i maštoviti", obećao je Cameron.

Redatelj je poznat kao veliki ljubitelj mora. Film o prekooceanskom brodu Titanicu postigao je ogroman uspjeh, a snimio je i oceanski SF "Bezdan" te nekoliko dokumentaraca o oceanima.

"Nastavak Avatara bit će veliki izazov jer bi trebali uz dvostruko manje novca snimiti film u dvostruko manje vremena. Mislim da to nije moguće i da će biti veliki uspjeh ukoliko postignemo uštedu od 25% u obje kategorije", kaže Cameron.

22.04.2010. 11:32:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Tomi
    02.05.2010. 12:46
    °dajte mi avatar igru
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh