« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 2 mjeseca
HEADBANGERS

Burning Sea - top metal festival u Puntamici

Jedna od prednosti Burning Sea festivala je da samostalno bira bendove koji će nastupiti, a u tome značajnu ulogu imaju i posjetitelji

Burning Sea ima uzbudljivi lineup
Burning Sea ima uzbudljivi lineup (Menart)
Više o

ulaznice

,

festival

,

prodaja ulaznica

,

Burning Sea

,

metal festival

Jedinstvena lokacija, ljeto, sunce, plaža, more, vrhunski line-up, prihvatljive cijene ulaznica i smještaja, nabrijana publika, veliki su aduti BURNING SEA festivala, koji ga stavljaju u kategoriju europskih Top metal festivala

Nastao na pepelu Metalfesta Hrvatska 2012, prvog, povijesnog metal festivala u Hrvatskoj, koji je na Puntamiku doveo nekoliko 'high-class' metal bendova poput Kreatora, Megadetha, Blind Guardiana, Symphony X - a ili Hypocrisya, BURNING SEA se nameće kao festival koji će preuzeti lidersku poziciju u regiji.

Jedna od prednosti Burning Sea festivala je da samostalno bira bendove koji će nastupiti, a u tome značajnu ulogu imaju i posjetitelji, čiji se 'puls' konstantno i pozorno ispituje. Publika iz Hrvatske i regije, ali i iz SAD-a, Meksika, Velike Britanije, Skandinavije, zemalja Beneluxa, Njemačke, Mađarske, Ukrajine, Egipta i drugih zemalja imat će tako prigodu pogledati jedan od najuniverzalnijih i najfleksibilnijih line-upova koje nude ljetni festivali.

Burning Sea nije se ograničio na nekoliko subžanrova, već dovodi bendove za različite profile publike i nema sumnje da će svaki posjetitelj pronaći nešto za sebe. Posebnost festivala je i ta da će nastupiti nekoliko bendova koji 'ispadaju' iz metal okvira, pa će tako i rockeri imati što za vidjeti. Među njima se izdvajaju njemački Kadavar, kojeg mnogi uspoređuju sa Led Zeppelin, te Nizozemci Vanderbuyst, jedni od predvodnika novije generacije hard rock bendova.

Apsolutni kralj festivala bit će King Diamond, osoba za koju je malo reći da je legendarno metalno ime. Njegovi su nastupi više od spektakla, više od koncerta, više od showa. Možda sve to zajedno, pa i više od toga. S obzirom da malo nastupa, Burning Sea bit će jedno od rijetkih mjesta na kojima će ga se moći vidjeti. Drugi headliner festivala je Iced Earth, bend koji je gotovo iz temelja promijenio percepciju Europljana o američkom metalu i svojim se epskim albumima "The Dark Saga", "Something Wicked This Way Comes" ili „Horror Show" upisao među besmrtne. 

 

ULAZNICE (http://www.ticket4you.org/Shop/Category/31/Burning-sea-2013):

U prodaji su Fan Paketi, koji uključuju festivalsku ulaznicu, CD i T-shirt, po cijeni od 89 eura (plus pretprodajna naknada i poštarina). Cijena tjedne ulaznice je 79 eura (plus pretprodajna naknada i poštarina), dok će na ulazu njihova cijena biti 99 eura.

Također, u ponudi su i festivalske majice s kratkim rukavima, čija je cijena 15 eura, dok s dugim rukavima košta 20 eura (plus poštarina).

 

01.03.2013. 18:41:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh