« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
SPEKTAKL

Burhan Öçal u četvrtak u Lisinskom

S prethodnim gostovanjem Burhan Ocal rasprodao je koncert i zato ne čekajte s kupnjom ulaznice!

Sjajan koncert nas čeka u Lisinskom
Sjajan koncert nas čeka u Lisinskom (Menart)
Više o

KD Vatroslav Lisinski

,

koncert

,

Burhan Öçal

Jedan od najpoznatijih svjetskih perkusionista i multiinstrumentalista Burhan Öçal stiže u Zagreb nakon 10 godina i sa sobom dovodi čuveni Istanbul Oriental Ensemble!

S prethodnim gostovanjem Burhan Ocal rasprodao je koncert i zato ne čekajte s kupnjom ulaznice!

„Prilikom prvog posjeta Zagrebu, sjećam se koliko nas je publika iznenadila i oduševila! Jako se veselimo ponovnom gostovanju, pogotovo sad kad mnogi u vašoj prekrasnoj zemlji već dobro poznaju turski jezik, povijest i tursko kulturno nasljeđe!  Na nastupu 4. travnja dat ćemo vam srce na dlanu, a ovom prilikom pozivamo sve koji su željni novih iskustava, ritmova ali i doze orijentalne mistike da nam se pridruže na ovom glazbenom putovanju i upotpune svoj doživljaj Turske", izjavio je Burhan Öçal ususret ovom koncertu.

Ovaj jedinstveni showman s razoružavajućom karizmom svaki put „zacementira" publiku, bilo da nastupa u malom klubu ili pred publikom od 150.000 ljudi.

Iskren i emotivan u svom izričaju, Öçal je sa svojim Istanbul Oriental Ensembleom osvojio svijet, a turneje i koncerti redovito su im rasprodani!

U trenutku kada turske serije svojom popularnošću promiču tursku kulturu, stil života, povijest - ovo nesvakidašnje glazbeno putovanje posjetitelje koncerta provest će kroz mistiku Orijenta, raznovrsnost melodija i bogatu povijest naroda čije kulturne granice tek slutimo! Kako to zvuči uživo doživite 4. travnja u Lisinskom!

Ulaznice za koncert slavnog Burhan Öçala & Istanbul Oriental Ensemblea u prodaji su na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog te putem sustava www.ulaznice.hr.

Cijena ulaznica iznosi 130 kuna za treću kategoriju, 160 kuna za drugu kategoriju, 190 kuna za prvu kategoriju te 220 kuna za VIP.

02.04.2013. 10:49:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh