« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
ZIMA NA CESTAMA

Bura prekinula promet između Maslenice i Sv. Roka

HAK upozorava vozače da na put ne kreću bez zimske opreme te ako je moguće odgode putovanje

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Branislav Grgurović/Cropix)
Više o

Maslenica

,

promet

,

bura

,

Sv. Rok

,

HAK

,

stanje na cestama

Zbog snažnih udara bure dionica autoceste A1 između čvorova Maslenica i Sv. Rok zatvorena je za sav promet kao i dionica Jadranske magistrale od Senja do Svete Marije Magdalene, izvijestio je Hrvatski autoklub u 18:30 sati.

Zabranjeno je prometovanja za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (l. skupina) Paškim mostom i Jadranskom magistaralom između Bakra i Senja. Autocestom A6 Rijeka-Zagreb između Delnica i Kikovice u smjeru Rijeke zabranjeno je prometovenje za vozila teža od 3,5 t, vozila s natkrivenim tovarnim prostorom, autobuse, motocikle i vozila s kamp prikolicama.

HAK upozorava vozače da na put ne kreću bez zimske opreme te ako je moguće odgode putovanje. Snijeg otežava promet u središnjoj i sjevero-zapadnoj Hrvatskoj, Lici, Gorskom kotaru i Slavoniji dok su u ostatku zemlje prometnice mokre i skliske od kiše. Opreznije treba voziti u većem dijelu zemlje zbog moguće poledice.

Zbog nepovoljnih vremenskih prilika u prekidu je katamaran iz Rijeke za Cres i Pag. Trajekti za na relaciji Lopar-Valbiska i Brestova-Porozina ne prevoze autobuse i kamione. (hina/metro-portal)

10.02.2010. 18:49:53
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh