« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
HAK UPOZORAVA

Bura ponegdje ometa promet

Na Jadranskoj magistrali (D 8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene, zabrana je prometovanja za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (CROPIX)
Više o

promet

,

bura

,

HAK

,

ceste

Dionica autoceste A 1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica i državna cesta D 54 Maslenica-Zaton Obrovački otvorene su samo za osobna vozila, zbog bure, izvijestio je jutros HAK. Ostala vozila idu obilazno državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina. (D 50 i D 27).

Kolnici su mjestimice mokri i skliski u Gorskom kotaru, Slavoniji i središnjoj Hrvatskoj, dok su u sjevero-zapadnoj Hrvatskoj uglavnom vlažni. Upozoravamo vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Pojačan je promet na autocestama A 2 Zagreb-Macelj i A 1, u smjeru mora, te na A 3 Bregana-Lipovac, u smjeru istoka.

Pojačan je ulaz osobnih vozila na GP-ima: Metković i Gabela Polje (čekanja oko 20 min). Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

U prekidu su: trajektna linija prema otoku Braču, Sumartin-Makarska i katamaranska na relaciji Jelsa-Bol-Split, zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta. Ostali trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe. (hina/metro-portal)

25.07.2010. 10:23:50
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh