« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
STANJE NA CESTAMA

Bura i prosvjedi ometaju promet

Na dionicama Jadranske magistrale uvedena je zabrana prometovanja pojedinim kategorijama vozila, a ceste u unutrašnjosti blokiraju traktori

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (HAK)
Više o

prosvjed

,

promet

,

bura

,

stanje na cestama

,

blokada prometa

Zbog bure na dionici Jadranske magistrale (D8) od Bakra do Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za motocikle, autobuse na kat i vozila s kamp prikolicama (I. skupina), izvijestio večeras u 21 sat Hrvatski auto-klub.

Autocesta A 1 otvorena je za sva vozila, uz ograničenje brzine od 60 km na sat dionici od tunela Sveti Rok do mosta Maslenica. Kolnici su mjestimice samo vlažni i skliski u Lici.

Zbog prosvjeda, prekinut je promet na državnim cestama: D 518 Vinkovci-Osijek, D 7 na obilaznici Đakova u oba smjera, preusmjerava se kroz grad Đakovo, D 51 Našice-Požega u mjestu Ferovac, D 45 Garešnica-Kutina, D 524 sjeverna obilaznica Bjelovara (u mjestu Letičani), D 1 od Mokrica do Velikog Trgovišća, D 2 na Podravskoj magistrali u mjestima Pitomača, Virovitica i Nova Bukovica, na dionici Varaždin-Donje Vratno-Dubrava Križovljanska (obilazak je Vinica-Petrijanec-Varaždin), obilaznica Đurđevca, kao i na županijskim cestama: ŽC kroz mjesta Bačevac i Bušetina, te ŽC u mjestu Vukosavljevica.

Zbog klizišta, za sav promet zatvorena je županijska cesta u Slanom, a promet je preusmjeren na Jadransku magistralu (D 8).

Na graničnim prijelazima promet je rijedak.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe. (hina/metro-portal)

05.03.2010. 22:31:31
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh