« Hi-tech
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
GAMESCOM 2015

Budućnost gaminga uz NVDIA opremu

Gameri će imati svoju prvu priliku da u Europi vide nadolazeći NVIDIA SHIELD, njegove 4K mogućnosti, streaming i najnovije Android igre

Gamescom 2015 u Koelnu
Gamescom 2015 u Koelnu (NVIDIA)
Više o

Gamescom 2015

,

NVIDIA

Na Gamescomu, najvećem gaming sajmu na svijetu, posjetitelji će imati priliku osjetiti kako izgleda budućnost gaminga zahvaljujući računarlma opremljenim GeForce GTX karticama i najnovijim tehnologijama, a sve to na NVIDIA štandu C40/B41 u hali 8.

Popularni NVIDIA štand iz 2014. će se i ovog puta pojaviti kako bi ugostio izdavače i partnere koji će prikazati najnovije naslove i hardware. Osjetite najnoviju VR tehnologiju i igrajte neke od najboljih igara partnera kao što su Activision, Ubisoft, HTC, Oculus i mnogih drugih.

Activision će prikazati Call of Duty: Black Ops III uz multiplayer mogućnost na NVIDIA štandu. Ovogodišnji multiplayer je do sada najkompletnije iskustvo koje je popularna franšiza ponudila igračima i posjeduje nove karakteristike kao što su sustav za lančano kretanje fluida, specijalne likove s jedinstvenim oružijem i mogućnostima kao i nove alate za podešavanje kako bi se spremili za bitku.

Multiplayer će biti demonstriran posjetiteljima na 4G NVIDIA G SYNC monitorima kompanije Acer koristeći NVIDIA GeForce Titan X GPU-ove u SLI konfiguraciji. Uz sve to, fanovi koji svrate i odigraju partiju dobit će poseban kod za Call of Duty Black Ops III Multiplayer Beta kada igra bude bila dostupna kasnije u kolovozu.

Ubisoft će predstaviti jako isčekivan Tom Clancy's Rainbow Six® Siege na sajmu. Najnovija igra iz Tom Clancy franšize nudi ultimativnu timsku taktičku borbu koju prati do sada neviđeno proceduralno uništavanje. Na Gamescomu će gameri imati priliku isprobati potpuno nov način igre na više puta nagrađivanim NVIDIA GeForce GTX 980 Ti GPU-ovima. Oni koji budu isprobali igru mogu očekivati pozivnicu za zatvoren beta sustav koji kreće uskoro.

Virtualna stvarnost je pravac u kome gaming ide i na NVIDIA štandu po prvi put za mnoge gamere će se ukazati prilika da isprobaju najnoviji VR hardware tvrtki HTC i Oculus na nevjerovatnim demo igrama. Obvezno obratite pažnju na raspored događanja na NVIDIA štandu kako bi imali mogućnost isprobati gaming  budućnosti.

Uz sve to gameri će imati svoju prvu priliku da u Europi vide nadolazeći NVIDIA SHIELD, njegove 4K mogućnosti, streaming i najnovije Android igre. 

06.08.2015. 09:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh