« Glazba
objavljeno prije 11 mjeseci i 18 dana
NAJAVE

Buč Kesidi rasprodali zagrebački stadion Šalata

Grupa Buč Kesidi rasprodala je koncert kojeg će 27. svibnja održati na zagrebačkom stadionu Šalata. Kao posebni gosti u Zagrebu će im se pridružiti najpopularniji slovenski rock bend Joker Out

Spremite se za party!
Spremite se za party! (Arhiva)
Više o

Šalata

,

Buč Kesidi

Kad su u rujnu 2021. prodali pet koncerata u dvorištu ALU Buč Kesidi uspjeli su postići nešto što nije mnogim izvođačima prije njih. S novim pjesmama i novim albumom došao je i novi zagrebački izazov.

Stadion Šalata, najomiljeniji gradski otvoreni koncertni prostor, do sada su u svoje kalendare upisivali ili veliki regionalni izvođači ili strane zvijezde kao što su Prophets Of Rage, Massive Attack, Placebo, Josipa Lisac, Pipsi, Slash, Duran Duran ili Skunk Anansie. U subotu 27. svibnja po prvi put će rasprodani stadion preuzeti daleko najmlađi headlineri, pančevački ljevoruki rock duo Buč Kesidi.

Joker Out & Elvis Costello - „New Wave"

Kao posebni gosti na Šalatu stiže Joker Out, najpopularniji slovenski rock bend. Grupa, osnovana 2016. dosad je objavila dva albuma - „Umazane misli" i „Demoni" i u potpunosti osvojila susjednu državu, ali i pokazala velik internacionalni potencijal. Osim što će 13. svibnja predstavljati svoju zemlju na Eurosongu i na jesen održati koncert u dvorani Stožice, najvećoj u Sloveniji, Joker Out upravo su objavili duet „New Wave" s rock ikonom Elvisom Costellom.

Nakon dva singla, „Curimo po asfaltu" i „Skupi snagu", Buč Kesidi će uskoro predstaviti i treći s nadolazećeg studijskog albuma. Videospot za, zasad neimenovanu pjesmu grupa je snimila u Kumrovcu, a premijera je planirana za sredinu svibnja. Kraj mjeseca označit će i veliki koncerti u Novom Sadu i Zagrebu, dok je početak lipnja rezerviran za nastup na beogradskom stadionu Tašmajdan.

14.05.2023. 11:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh