« Život
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
AKCIJA

Bubnjanje za svijet

10 milijardi otkucaja ili ritam oko svijeta održat će se 18. rujna, uključite se i vi

Bubnjanje za svijet
Bubnjanje za svijet (drumtidam.info)
Više o

vive le punk

,

zubni higijeničar

,

inženjer

,

natural breast enhancement

Bubnjari širom svijeta ujedinili su se u akciji '10 Billion Beats' kako bi poslali pozitivne vibracije čovječanstvu ritmom koji će putovati kroz sve vremenske zone i vratiti se odakle je krenuo. Bubnjarski val započinje u petak 17. rujna u 19 sati u Kansasu (SAD) da bi do Zagreba i Hrvatske stigao u subotu 18. rujna u 19 sati.

Prošlogodišnji bubnjarski val okupio je preko 200.000 sudionika dok se ove godine očekuje znatno više ljudi, dovoljno uvjerenih u moć zajedništva i snagu naroda koji vjeruje u bolji svijet!

Svjetski bubnjarski val u Zagrebu je organiziran u novom Sportsko rekreacionom centru AvenueBALL  (Slavonska avenija 3), a pozvani su svi ljudi dobre volje da se pridruže ovom jedinstvenom događaju.

Stoga, svi koji imaju svoj bubanj, djembe ili neke udaraljke i šuškalice, dobro su došli kako bi podijelili svoju pozitivnu energiju i ritam sa ljudima diljem planeta zemlje. Više pojedinosti o hrvatskom dočeku "Bubnjarskog vala"možete saznati na stranici drumtidam.info, odnosno o ovoj jedinstvenoj globalnoj akciji na www.10billionbeats.com 

Srdačan pozdrav i neka ritam bude s vama!


 

14.09.2010. 07:43:01
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh