« Život
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
TRENIRANJE MOZGA

Brzim čitanjem do boljeg pamćenja i kvalitetnijeg učenja

Tehnikom brzog čitanja možemo poboljšati rad mozga i ubrzati proces čitanja do deset puta - OSVOJITE TEČAJ

Brzo čitanje
Brzo čitanje (Marram Alpha/Shutterstock/Deviant Art)
Više o

Zagreb

,

studenti

,

nagradna igra

,

frodo

,

Sami Khedira

,

grupa

,

Simon Dale

,

zatvorene ulice

,

Jutarnje vježbanje na vojnički način

U moru nepreglednih informacija s kojima se susreću današnji čitatelji nastaje sve veći izazov kako uspješno ostati u toku. Praćenje nekoliko Internet portala postaje nemoguće zbog nedostatka vremena. Od učenika i studenata se zahtijeva da uče sve više i čitaju mnoštvo dosadnih tekstova. Mnogi knjigoljupci jedva stignu pročitati nešto beletristike jer uglavnom moraju čitati poslovnu literaturu.

Izlaz iz takve frustrirajuće situacije ne mora biti manjak spavanja i druženja već se rješenje može ostvariti putem vještine brzog čitanja. Seminar brzog čitanja se provodi kroz inovativan i zabavan pristup te je moguće naučiti čitati i do deset puta brže nego inače.

citanje_dreamstime.jpg

Na seminaru se kroz opuštenu atmosferu obrađuju metode koje pomažu pri brzom čitanju. Temeljna razlika između klasičnog načina čitanja i brzog je u koncentraciji. Ljudski mozak ima izvanredne načine obrade informacija, ali mi mu to moramo znati dopustiti. Isto tako, naše vidno polje može u jednom trenutku obuhvatiti mnogo više teksta nego što su nas to inicijalno učili.

Između ostalog, tokom običnog čitanja mnoge informacije ostaju zakopane u nesvjesnom umu te ih ne možemo izvući van. Tehnikom mentalnih mapa radi se na poboljšanju pamćenja i uči se kako potrebne informacije izvući iz nesvjesnog i kvalitetnije ih organizirati. Dodatna pogodnost takvih tehnika je da mozak razvija svoju kreativnost što uvelike mijenja način na koji doživljavamo čitanje i učenje.

knjige_da.jpg

Seminar provodi poduzeće Marram Alpha na adresi Vlaška 70a u Zagrebu. Brzo čitanje je osmišljeno po najnaprednijem sustavu čitanja i učenja koji je do danas razvijen u svijetu. Atmosfera na tečaju je opuštena, poticajna i veoma zabavna jer se tako najlakše usvajaju nove vještine. Seminar se provodi od ponedjeljka do petka u večernjim satima. Posebna pogodnost za učenike, studente i nezaposlene je cijena od 550 kuna., a redovna cijena je 1.300 kuna.

Osvojite tečaj brzog čitanja na Metro portalu!

Više o tečaju možete doznati na stranici www.ubrzano.net ili putem telefona 01/4818-075, a najbolji učinak ćete postići ako odlučite doći na seminar i izazvati svoja stara uvjerenja o sporom čitanju.

21.09.2010. 13:53:59
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh