« Knjiga
objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca
KNJIGE

Bruno Šimleša (P)OSTATI ZDRAV

Za suvremenog brzopoteznog čovjeka s kritičnimn nedostatkom vremena mnogo, no, preporučam svakome, pročitajte, svakome tko vodi računa o sebi i brine o svome zdravlju

Bruno  Šimleša
Bruno Šimleša (Miroslav Pelikan)

Nedavno je zagrebačka Fraktura objavila novu knjigu Brune Šimleše (desetu) u Biblioteci Platforma, (P)OSTATI ZDRAV. Naslov je dopunjen i ovim riječima: Kako da srce i um postanu tvornica lijekova.

Riječ je broširanom izdanju na preko 500 stranica, 528 točnije. Za suvremenog brzopoteznog čovjeka s kritičnimn nedostatkom vremena mnogo, no, preporučam svakome, pročitajte, svakome tko vodi računa o sebi i brine o svome zdravlju.

Šimleša holistički pristupa zdravlju, upozoravajući na značenje misli, emocija i odnosa pri djelovanju na fizičko stanje. Posebno naglašava četiri faktora koja loše utječu na zdravlje: neizražavanje emocija, kompromitiranje u odnosima, neosjećanje ljubavi prema sebi i stres.

Knjiga je podijeljena u nekoliko cjelina, Nova paradigma zdravlja-u zdravom duhu zdravo tijelo!, Zašto se razbolijevamo?, Što kada obolimo?, Usavršavanje tvornice lijekova.

Recimo i ovo,knjiga želi kreirati most između znanostiu i duhovnosti.

Piše: Miroslav Pelikan
03.01.2022. 08:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh