« Glazba
objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca
NAJAVE

Brucošijada FER-a 13. 11.

U subotu, 13. 11. 2021. hodnici FER-a pretvorit će se u koncertni prostor u kojem ćeš imati priliku čuti i gledati 16 različitih izvođača na tri pozornice

Brucošijada FER-a
Brucošijada FER-a (Arhiva)
Više o

lineup

,

brucošijada FER-a

Brucošijada FER-a je, kao uostalom svake godine, jedna od najočekivanijih u gradu, pa niti ove godine ne možemo je dočekati

U subotu, 13. 11. 2021. hodnici FER-a pretvorit će se u koncertni prostor u kojem ćeš imati priliku čuti i gledati 16 različitih izvođača na tri pozornice! Tradicionalno te očekuju projekcije filmova u kinu te nezaboravni strani i domaći hitovi u KSET-u!

Za sve dodatne informacije prati događaj na Facebooku, stranicu Brucošijade FER-a i KSET-a na Facebooku te @brucifer_fer i @klubkset na Instagramu.

Evo i lineupa koji je očekivano sjajan:

Buč Kesidi

KUKU$

Repetitor

Pocket Palma

Grše

Jeboton ansambl

Peki Pele

Vizelj

Doringo

Ružno Pače

Loše Društvo

ELEVEN

Regularne ulaznice, po cijeni od 70 kn, su u prodaji od 29.9. do 12.11. ili do isteka zaliha.

Ovogodišnji i prošlogodišnji brucoši FER-a mogu kupiti kartu po posebnoj cijeni od 40 kuna isključivo u KSET-u od 1.10. uz predočenje e-indeksa.

Organizatori Brucošijade FER-a su Savez Studenata FER-a, KSET i FER.

S obzirom na epidemiološku situaciju, događaj će se održati prema uputama Civilnog stožera koje će biti važeće u trenutku održavanja. O svim pojedinostima će se publiku obavijestiti pravovremeno u opisu Facebook događaj i putem društvenih mreža Brucošijade FER-a. S obzirom na trenutno važeće mjere, ulaz bi bio dozvoljen svim posjetiteljima s EU digitalnom potvrdom, negativnim antigenskim testom ne starijim od 48 sati ili potvrdom o preboljenju COVID-a ne starijom od šest mjeseci.

 

22.09.2021. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh