« Fun
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
SUVENIR

Britanci prodaju vrećice za povraćanje s likovima Williama i Kate

Vrećice su u simboličnim bojama - crvenoj, poput poznatih britanskih poštanskih sandučića i u plavoj - kraljevskoj boji

Princ William i buduća supruga Kate Middleton
Princ William i buduća supruga Kate Middleton (Getty Images)
Više o

princ William

,

suveniri

,

Kate Middleton

,

vrećice za povraćanje

U Velikoj Britaniji u prodaju je nedavno pušten još jedan od mnogoborojnih suvenira koji su već preplavili dućane u Velikoj Britaniji - vrećice za povraćanje nalik onima što se dijele u zrakoplovima i u brodovima s fotografijom princa Willliama i njegove buduće supruge Kate Middleton, piše Hina.

Vrećice su u simboličnim bojama - crvenoj, poput poznatih britanskih poštanskih sandučića i u plavoj - kraljevskoj boji. Ispod fotografije budućeg para piše "Throne up" - igra riječi nastala od engleske riječi 'throne' (prijestolje) i 'throw' (povratiti). Na samome dnu vrećice autorica ovog suvenira, 24-godišnja Lydia Leith iz Newcastlea dodala je "vrećica za povraćanje, držati u ruci 29. travnja 2011.", dakle, na dan Williamova i Kateina vjenčanja.

Potražnja za vrećicama već je iznimno velika, pa Lydiji u njihovoj proizvodnji moraju pomoći i njezini roditelji. Jedna vrećica stoji 4,90 funta ili 3,50 eura. "Većina ljudi shvaća šalu, iako je neki smatraju neumjesnom", rekla je Lydia dodavši kako ne zna što o svemu misli kraljevska obitelj.

01.03.2011. 18:15:39
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    xena
    01.03.2011. 19:46
    bljuv :) toliko suvenira za jedno vjenčanje, a hrvatska ne može niti jedan pošteni suvenir izmislit, sve neka kineska plastika.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh