« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
SAVJETI

Brinite za svoju ljepotu dok spavate

Najčešće greške koje radimo prije spavanja, a i tijekom sna, utječu na našu ljepotu, pa evo nekoliko stvari koje ne smijemo raditi

Ne zaboravite na noćnu kremu za lice
Ne zaboravite na noćnu kremu za lice (Arhiva)
Više o

spavanje

,

ljepota

,

briga o izgledu

Njega tijela za ljepotu ne odvija se isključivo tijekom dana, jer njegovan izgled možete postići jedino ako pripazite što se zbiva tijekom noći. Upravo iz tog razloga treba izbjegavati greške prije spavanja koje mogu imati velik utjecaj na vaš izgled.

Što se apsolutno ne smije raditi? Zapravo, mnogo toga na što obično ne obraćamo dovoljno pažnje, pa nam se zna dogoditi da odemo našminkani u krevet. Osim što će vaša jastučnica izgledati grozno, takva će vam biti i koža kad ujutro napokon skinete šminku.

Mnoge žene koje nose rep jednostavno ga zaborave skinuti prije spavanja, jer su već navikle na taj osjećaj, no, to je velika greška. Kosu tijekom noći treba raspustiti, ne samo zato da se ona odmori od neprirodnog držanja, već i da koža lica, naročito čela, ne bude stalno zategnuta što će vrlo brzo donijeti bore.

Naravno, u večernju rutinu prije spavanja treba pod obavezno uvrstiti nanošenje noćne kreme koja će hidratizirati kožu i dati nam svjež izgled kad se ujutro probudimo, a jedna večer u tjednu morala bi biti rezervirana za piling lica i vrata. 

Uz sve to, bitno je i mijenjati posteljinu dovoljno često, naročito jastučnicu koja će biti puna ljuskica kože otpale tijekom noći i raznih drugih čudesa koja će se na tome namnožiti i tijekom noći nam se preseliti na lice. Stoga, najmanje jednom tjedno stavite novu, čistu i mirisnu jastučnicu koja će također brinuti o ljepoti vašeg lica.

24.11.2013. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh