« Život
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
PSST

Bračne tajne koje ne otkrivate drugima

U doba kad je privatnost svedena na najmanju moguću mjeru, neke tajne iz braka jednostavno ne smiju izaći u javnost

Neke stvari se ne govore
Neke stvari se ne govore (Shutterstock)
Više o

brak

,

veze

,

bračne tajne

Brak se temelji na uzajamnom povjerenju i ljubavi, to će vam svatko reći, no kako održati privatnost u ovo doba sveopće izloženosti? Nije lako, ali za neke se stvari definitivno treba potruditi.

U doba kad čak i lopovi prate statuse na Facebooku kako bi znali koga se može lako opljačkati, a ljudi stavljaju fotke napravljene u sva moguća doba dana i u svim mogućim društvima, samo još fale objave platnih vrećica da razotkrivanje bude potpuno.

No, financije su jedna od stvari koje ne bi trebale procuriti izvan zidova vaše kuće. Koliko tko zarađuje, na što trošite, kako se snalazite ... to su teme koje nisu za razgovore izvan braka, pogotovo detaljne.

Jednako tako, bračnog partnera možete povremeno bocnuti među bliskim prijateljima ili obitelji, no teške riječi poput, recimo, budala ne bi smjele prijeći preko vaših usana.

Uz to, neka vaše osobne preferencije prema prijateljima bračnog partnera također ostanu tajna - da, ima prijatelja koje ne možete vidjeti očima, no, to se javno ne govori. Budite kreativni u razlozima izostanka s druženja i to je to.

Naravno, ne treba ni spominjati da doživljaji iz kreveta ne bi smjeli prijeći vrata vašeg stana, stoga, pokušajte zadržati razinu privatnosti na kojoj se i vi i partner osjećate ugodno. 

27.03.2014. 14:23:18
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh