« Život
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
KUPITE

Božićni pokloni - savršene ideje za odrasle

Evo liste poklona koja je idealna za ljubitelje novih tehnologija i zabave, pa prosurfajte stranim trgovinama, još uvijek imate vremena za narudžbu ...

Evo par sjajnih ideja
Evo par sjajnih ideja (Shutterstock)
Više o

božićni pokloni

,

najbolji božićni pokloni

Božićni pokloni najviše će obradovati najmlađe, naravno, no to ne znači da se i onim starijima ne može pokloniti nešto što će ih, barem malo, vratiti u djetinjstvo.

Evo liste poklona koja je idealna za ljubitelje novih tehnologija i zabave, pa prosurfajte stranim trgovinama, još uvijek imate vremena za narudžbu ...

Bicikl Electra Ghostrider 3i - tko ne voli bicikle? Oni koji ih obožavaju bit će oduševljeni ovim modelom. Kreativan dizajan osigurat će vam posebno iskustvo vožnje, ali i mnogobrojne poglede na ulici. 

Dron "Skyrocket" - Dronovi već neko vrijeme nisu dio znanstvene fantastike te su postali dostupni i u trgovačkim centrima. Ovi dronovi koji se mogu povoljno kupiti vaše će selfije dovesti na jednu posve novu razinu. Dronom zabilježite najbolje trenutke u svom životu. 

Džepna praćka - kao djeca svi smo voljeli praćke. Praćka "Pocket Shot" možda stane u svaki džep, ali ima izrazito napredne funkcije. To nije igračka za vašeg sina ili nećaka, to je praćka za prave lovce. 

Mini hladnjak "The Cooles Cooler" - Posljednji krik tehnologije, ovaj mini hladnjak definitivno je najcool hladnjak koji ćete naći. U njega stane sve što vam treba za piknik, a uz to ima i blender te otvor za USB. 

Prijenosni zvučnik "Sticky Sounds" - Ovaj prijenosni zvučnik pravi je hit u američkim trgovinama. Njegova baterija traje čak osam sati pa je odličan za druženja na otvorenom. 

Replika automobila Lexus RC F - božićno jutro vraća nas u djetinjstvo kada smo jedva čekali odmotati svoj poklon koji se nalazio ispod bora. Dečki su se najčešće radovali igračkama automobila. U svima nama čuči jedno veliko dijete pa smo sigurni da će se malo stariji dečki obradovati automobilu na daljinski upravljač i to upravo replici prvog Luxusa RC F.

Rošitlj Coleman RoadTrip LXE - Roštilj uvijek dobro dođe. Pogotovo kad ima kotačiće i lako se prenosi s mjesta na mjesto. Ispecite omiljeno meso za ekipu i uživajte u cjelodnevnom druženju.

15.12.2015. 09:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh