« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci
FREEZEFRAME SERUM

Botoxu je odzvonilo! Pogledajte serum za koji red čeka 14.000 ljudi

Tvorci tvrde da krema u sebi sadrži preparate za opuštanje mišića koji u nekoliko minuta potpuno ravnaju sve nabore na koži, pomlađujući pritom ostarjele stanice

Fotografija vijesti
Više o

botox

,

plastična kirurgija

,

krema protiv bora

Od redovitih i bolnih uboda injekcijama Botoxa pa sve do plastičnih operacija, ljudi, a posebice žene već desetljećima traže način da prevare starenje i odgode pojavu bora što je dulje moguće.

 

Nimalo začuđujuće, kozmetička se industrija vrlo rado odazvala ovoj borbi, neprestano stavljajući na tržište nove i „bolje" proizvode i preparate.

Nažalost, unatoč brojnim obećanjima o visokim postocima žena kod kojih neka krema uklanja bore, do sada nije postojala niti jedna prava i dugotrajna alternativa operaciji zatezanja kože ili tretmanima Botoxa.

Tim znanstvenika koji stoji iza seruma Freezeframe kaže da je tim vremenima došao kraj, budući da smatraju kako su izumili kremu koja u svega pet minuta briše sve tragove starenja na vašem licu.

Više od 14.000 ljudi trenutno se nalazi na listi čekanja za ovaj eliksir mladosti čija cijena od 500 kuna nikako nije bezazlena.

Njezini tvorci tvrde da krema u sebi sadrži preparate za opuštanje mišića koji u nekoliko minuta potpuno ravnaju sve nabore na koži. Najvažniji sastojak ove kreme zove se Inhibox, koji u sebi sadrži aminokiseline koje popravljaju ostarjele stanice kože, imajući pritom zatezajući efekt.

Znanstvenici tvrde da je ova kombinacija apsolutno najefikasnija ikada izmišljena te čak 30% uspješnija u uklanjanju bora od dosadašnjih „Botox u bočici" proizvoda, koji su se oslanjali na sastojak Argireline.

Hoće li se ova obećanja pokazati istinitima kada sljedećeg tjedna proizvod krene u slobodnu prodaju, ostaje za vidjeti.

 

 

17.09.2011. 18:58:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh