« Knjiga
objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca
Jedva čekamo!

Book Club s Anom Jembrek i ćaskanje o romanu "Priča završava s nama" u izdanju Naklade Neptun

Petak, 26. siječnja 2018. u Hoću knjigu Megastoreu u 19 sati. Budite tamo, obavezno!

Ana Jembrek, voditeljica Book Cluba (isječak iz videa o predstavljanju Book Cluba)
Ana Jembrek, voditeljica Book Cluba (isječak iz videa o predstavljanju Book Cluba) (Screenshot)
Više o

Colleen Hoover

,

Priča završava s nama

,

Book Club

,

Ana Jembrek

Priča završava s nama roman je kojim je autorica Colleen Hoover osvojila svjetsku publiku, a zavrtjela je i glavama hrvatskih čitatelja, to sad već znaju svi.

Nakon što je roman bio proglašen najboljim ljubavnim romanom 2016. godine prema mišljenju članova najpoznatije svjetske platforme za ljubitelje knjiga, Goodreadsu, na lanjskom je Interliberu predstavljen i hrvatskim čitateljima u izdanju Naklade Neptun

Naklada Neptun time je po drugi puta (prva knjiga autorice svojim obožavateljima od milja poznate kao CoHo, koju ju je Naklada Neptun objavila bio je još jedan svjetski hit, Opasna ljubav) odgovorila na molbe oduševljenih čitatelja iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije i iznenadila ih knjigom koja pomiče granice običnog ljubavnog romana.

Koliko je Priča završava s nama od svojeg objavljivanja na hrvatskom jeziku postala popularna, govori i činjenica da će postati temom drugog po redu Book Cluba s Anom Jembrek. Okupljanje članova kluba i ljubitelja dobre knjige održat će se u petak, 26. siječnja 2018. u Hoću knjigu Megastoreu u 19 sati.

Naklada Neptun poziva sve svoje čitatelje i one koji će to tek postati, da se pridruže opuštenom razgovoru sa simpatičnom domaćicom Anom, saznaju nešto novo i postanu članovima ovog toplog i zabavnog kruga čitatelja. 

Priča završava s nama uvodi nas u život mlade Lily Bloom, djevojke koja nakon teške mladosti seli u novi grad, otvara vlastiti posao i sprema se započeti novi život. Lily upoznaje Rylea Kincaida, zgodnog i neodoljivog neurokirurga prema kojemu odmah počne osjećati privlačnost, a ona se s vremenom razvije u puno više od toga. Unatoč tome što Ryle tvrdi da ne voli veze, odluči ju započeti s Lily, koja postane iznimka njegovom neprekršivom pravilu. Dvoje mladih započinje naizgled savršenu ljubavnu priču, sve dok se ne pojave prve nevolje u raju. Što se to događa s Ryleom? I kako će stvari završiti s obzirom na pojavu Lilyne ljubavi iz djetinjstva, Atlasa Corrigana? Atlas je davnih dana bio njezina srodna duša i zaštitnik. Hoće li ovaj puta biti taj koji će Lilynu sreću dovesti u opasnost?

Roman Priča završava s nama možete kupiti na web stranici Naklade Neptun, koja, između ostalog, nudi poticajne popuste za svoje vjerne kupce. Također, knjigu možete nabaviti u svim boljim knjižarama, a naravno i u Megastoru ambicioznog novog knjižarskog lanca Hoću knjigu koji uz učlanjenje u njihov Book Club nudi popust na buduće naslove izabrane za razgovor u Book Clubu, a priprema i malo iznenađenje za članove. 

Piše: Andrea Holi
19.01.2018. 13:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh