« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
KOMPILACIJA HITOVA

Bon Jovi Greatest Hits s četiri nove pjesme uskoro u prodaji

Uz kompilaciju najvećih hitova Bon Jovija obožavatelji će se moći pripremati za skorašnji zagrebački koncert - OSVOJITE ALBUM

Bon Jovi
Bon Jovi (Bon Jovi)
Više o

Bon Jovi

,

Jon Bon Jovi

,

koncert

,

Shakira u Zagrebu

,

U-20

,

talijanska policija

Jedna od najvećih rock skupina ikad, grupa Bon Jovi objavljuje kompilaciju najvećih hitova karijere 8. studenoga diljem svijeta, a dan kasnije i u SAD-u pod logom Island Recordsa.

Bon Jovi Greatest Hits vratit će slušatelje u prošla vremena kada je grupa Bon Jovi 'harala' svjetskim pozornicama, ali će isto tako biti i svojevrsni most prema budućnosti budući da se na kompilaciji nalaze i 4 potpuno nove pjesme.

Osvojite Bon Jovi Greatest Hits na Metro portalu!

"Glazba stavlja znak na sve što radimo u životu", rekao je frontman Jon Bon Jovi. "Ove pjesme su prošle test vremena i podsjećaju nas odakle smo došli, čak i onda kad smo zagledani daleko u budućnost."

bon-jovi-greatest-hits-music-news.jpg
Greatest Hit

Bon Jovi Greatest Hits će sadržavati 16 pjesama na jednom nosaču zvuka koji će biti prepun pjesama koje su obilježile rock eru, te redovito osvajale vrhove ljestvica - "Livin 'On A Prayer", "Always", "It's My Life", "Wanted Dead or Alive" i " Who Says You Can't Go Home".. Dvije nove pjesme, uključujući i vrlo uspješan singl "What Do You Got" zaokružit će popis pjesama.

Bon Jovi Greatest Hits - The Ultimate Collection sadražavat će dva nosača zvuka s čak 28 pjesama. Sastojat će se od standardnog Greatest Hits CD-a i drugog diska koji će sadržavati još neke od najvećih pjesama grupa kao što su "Bed of Roses", "Blood on Blood", "These Days" i " Keep Faith", te će sadržavati i treću i četvrtu novu pjesmu.

Četiri nove pjesme - "The More Things Change," "No Apologies," "This Is Love, This Is Life" i prvi singl "What Do You Got?" napisane su posebno za uključivanje u ovu kompilaciju.

28.10.2010. 12:33:53
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh