« Hrvatska
objavljeno prije 15 godina i 7 mjeseci
vrli novi svijet

Bojno polje Facebook

Paralele s knjigama L. Rona Hubbarda povlače se same od sebe

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Metro portal)
Više o

you tube

,

Facebook

,

YouTube

,

Facebook protiv Sanadera

,

Sanader Facebook

,

bojno polje facebook

,

Grinch Facebook

,

bojno polje zemlja

,

privođenje zbog Facebooka

,

dnevnik

,

24sata

,

oglasnik

Zašto baš Facebook? Treća stranica po broju posjeta Hrvata prema Alexi (prvi je, naravno, Google, drugi YouTube) odabir je urbanih Hrvata, a vladajuće se očito ne percipira na taj način. Na Facebooku velika većina ima stvarni identitet, druže se s ljudima na globalnoj razini i uglavnom im je sjajno.

U tom virtualnom svijetu osjećaju se puno bolje nego u stvarnom, jer ne dobivaju otkaze, ne ubijaju djecu i ljude koji im smetaju. Dapače, šalju si zagrljaje i pusice, tapšaju se po glavama i poklanjaju si virtualne poklone. A sada su osjetili strano tijelo, uljeze koji donose hladnoću i ružnoću stvarnog svijeta. Naime, i vladajući se šuljaju Fejsom, mlađi i naivniji s licem, imenom i prezimenom, a one druge samo osjetiš iza leđa, kao Grim Reapera.

Grinch i Božić su već legendarni, spremaju se prosvjedi za par dana, a privođenje SDP-ovog mladog i nadobudnog Dubrovčana kojem je neko postavio slikicu premijera u nacističkoj uniformi pa mu je policija ispremetala stan, računala, mobove i stikove mogla bi biti ta famozna kap koja je prelila čašu.

Naime, već noćas je osvanula grupa „Upadnite meni u stan, bando gestapovska, Hrvatska nije policijska država!" na kojoj je, da ne bi bilo dvojbi i zabuna, prva slika DrIvo u naci-uniformi. Autor je novinar i organizator Pridea Marko Jurčić, barem se tako da zaključiti sa same grupe.

Kao svaki Pravi Novinar (velika slova tu su namjerno), Jurčić je dodao i galeriju slika nekažnjenog promicanja ustaštva, koje je bilo prikazivano i u Dnevniku, a iste su se slike mogle vidjeti i na 24sata i ostalim portalima, gotovo da su bile objavljene i na oglasniku.

Odgovor Grinchove ekipe se čeka. Naravno, u ovoj priči oni su oni grozni Psychlosi, visoki grozni gušteroljudi s dreadlocksima koji tlače ljudsku rasu. Paralela s trenutnom situacijom je više nego očita, pa ne čudi otpor Ljudi. Go Facebook, barem nije dosadno. (metro-portal)

Nevjerojatno ali istinito: Faber se ispričava, a Sanader smatra da svatko ima pravo misliti!

Lesar prenosi bitku za Facebook u Sabor

Evo napokon i reakcije Zorana Milanovića!

Sanader ne ostaje dužan Milanoviću!!

Hapšenje navodno pedofilsko raspoloženog mladog SDP-ovca!

Policija istražuje tko je napravio fotomontažu!

29.11.2008. 13:13:55
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    DemolitionMan
    29.11.2008. 18:21
    Bravo Facebookovci! Bravo, bravo bravo! Ova država se odurno približava policijskoj, a sve pod krinkom "prilagođavanja double-think-u" EU. Bitno je da je zabranjeno nacističko znakovlje, ali nisu gestapovski postupci. I dok ono primitivno smeće od "Thompsona" radi što hoće, uz svesrdni blagoslov naših ruralnih političarskih nakaza, policija zastrašuje one koji koriste pravo slobodnog izražavanja. Što im poručiti nego - živio Facebook!
  2. avatar
    Chic
    30.11.2008. 17:34
    Ma naravno da se ustaštvo može svugdje prikizaviati, uopće nije u tome stvar.. Stvar je u tome da ne dao Bog da itko takne ili uopće primisli povezati te pojmeove sa vladajućim strukutrama. Sve je u redu dok se šapuće po bircevima i stanovima al na stvarno izražavanje mišljenje i ukazivanje stanja raja ipak nema pravo glasa...
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh